Ota kala huoneenlämpöön ennen savustamista. Lämmitä grilli. Mausta kala suolalla ja sokerilla. Nosta pussiin ja sulje huolellisesti. Täytä korkeintaan 2/3 savustuspussista, sillä pussi kohoaa savustuksen aikana n. 10 cm. Savusta ensin kuumalla lämmöllä 15 minuuttia, jotta savustustoiminta lähtee hyvin käyntiin. Alenna lämpötila ja jatka kypsentämistä. Kilon painoinen filee kypsyy noin 50 minuutissa. Ota pussi grillistä ja anna ruoan vetäytyä n. 5 minuuttia. Avaa pussi saksilla ja nosta kala tarjolle. Lue huolellisesti myös pussin mukana tulevat savustusohjeet. Tarjoa keitettyjen perunoiden ja sitruskastikkeen kera.0705
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.