Seiti-simpukkapata

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
300 gseitikuutioita
1 kpl(250/150 g) säilykesimpukoita
4 rkloliiviöljyä
1 kplpieni sipuli
2 kplvalkosipulin kynttä
2 tlkurkumaa
2 tlpaprikajauhetta
1 tljauhettua korianteria
1 kpltomaatti
2 rklsitruunamehua
1/2 dlvettä
1 1/2 dlkuivaa siideriä
1 tlsuolaa
1/2 tlruokosokeria

Valmistus

  1. 1

    Sulata ja valuta seitikuutiot, valuta simpukat. Kuumenna oliiviöljy kasarissa. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Paista sipuleita, kurkumaa, paprikajauhetta ja korianteria öljyssä muutama minuutti. Kuutioi tomaatti ja lisää kasariin. Lisää loput aineet, simpukoita lukuun ottamatta, ja hauduta noin 15 minuuttia. Lisää lopuksi simpukat, kuumenna, mutta älä enää keitä. Tarkista maku, lisää suolaa tarvittaessa. Tarjoa riisin kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
19.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä