Seiti-simpukkapata

Nappaa talteen!
| 300 g | seitikuutioita |
| 1 kpl | (250/150 g) säilykesimpukoita |
| 4 rkl | oliiviöljyä |
| 1 kpl | pieni sipuli |
| 2 kpl | valkosipulin kynttä |
| 2 tl | kurkumaa |
| 2 tl | paprikajauhetta |
| 1 tl | jauhettua korianteria |
| 1 kpl | tomaatti |
| 2 rkl | sitruunamehua |
| 1/2 dl | vettä |
| 1 1/2 dl | kuivaa siideriä |
| 1 tl | suolaa |
| 1/2 tl | ruokosokeria |
- 1.
Sulata ja valuta seitikuutiot, valuta simpukat. Kuumenna oliiviöljy kasarissa. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Paista sipuleita, kurkumaa, paprikajauhetta ja korianteria öljyssä muutama minuutti. Kuutioi tomaatti ja lisää kasariin. Lisää loput aineet, simpukoita lukuun ottamatta, ja hauduta noin 15 minuuttia. Lisää lopuksi simpukat, kuumenna, mutta älä enää keitä. Tarkista maku, lisää suolaa tarvittaessa. Tarjoa riisin kanssa.
Seiti-simpukkapata
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 300 g | seitikuutioita |
| 1 kpl | (250/150 g) säilykesimpukoita |
| 4 rkl | oliiviöljyä |
| 1 kpl | pieni sipuli |
| 2 kpl | valkosipulin kynttä |
| 2 tl | kurkumaa |
| 2 tl | paprikajauhetta |
| 1 tl | jauhettua korianteria |
| 1 kpl | tomaatti |
| 2 rkl | sitruunamehua |
| 1/2 dl | vettä |
| 1 1/2 dl | kuivaa siideriä |
| 1 tl | suolaa |
| 1/2 tl | ruokosokeria |
Valmistus
- 1
Sulata ja valuta seitikuutiot, valuta simpukat. Kuumenna oliiviöljy kasarissa. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Paista sipuleita, kurkumaa, paprikajauhetta ja korianteria öljyssä muutama minuutti. Kuutioi tomaatti ja lisää kasariin. Lisää loput aineet, simpukoita lukuun ottamatta, ja hauduta noin 15 minuuttia. Lisää lopuksi simpukat, kuumenna, mutta älä enää keitä. Tarkista maku, lisää suolaa tarvittaessa. Tarjoa riisin kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























