Seiti-simpukkapata | Pataruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Seiti-simpukkapata

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

300 g
Seitikuutioita
1 kpl
(250/150 g) säilykesimpukoita
4 rkl
Oliiviöljyä
1 kpl
Pieni sipuli
2 kpl
Valkosipulin kynttä
2 tl
Kurkumaa
2 tl
Paprikajauhetta
1 tl
Jauhettua korianteria
1 kpl
Tomaatti
2 rkl
Sitruunamehua
1/2 dl
Vettä
1 1/2 dl
Kuivaa siideriä
1 tl
Suolaa
1/2 tl
Ruokosokeria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Sulata ja valuta seitikuutiot, valuta simpukat. Kuumenna oliiviöljy kasarissa. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Paista sipuleita, kurkumaa, paprikajauhetta ja korianteria öljyssä muutama minuutti. Kuutioi tomaatti ja lisää kasariin. Lisää loput aineet, simpukoita lukuun ottamatta, ja hauduta noin 15 minuuttia. Lisää lopuksi simpukat, kuumenna, mutta älä enää keitä. Tarkista maku, lisää suolaa tarvittaessa. Tarjoa riisin kanssa.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.10.2007
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.