Selleritacot

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Kasvistacot maistuvat vaikkapa illanistujaisissa. Sujauta selleritacon sisään mm. avokadoa ja suippopaprikaa. Tarjoa lisäksi maustettua ranskankermaa.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
200 gselleriä
1/2 dlrypsiöljyä

Täyte

1 kplsalaattisekoitusta
1 kplpunasipuli
1 - 2 kplavokadoa
1 kplsuippopaprika
1 kplvalkosipuli-yrttiranskankermaa

Valmistus

  1. 1

    Kuori sellerit ja leikkaa mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi. Kuumenna isolla paistinpannulla reilu loraus öljyä. Paista selleriviipaleet kypsiksi ja reunoiltaan ruskeiksi. Nosta talouspaperinpäälle valumaan. Mausta kevyesti suolalla.

    Täytä selleriviipaleet salaatilla, avokadopaloilla, sipuliviipaleilla ja paprikarenkailla. Tarjoa kastikkeena maustettua ranskankermaa.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: 1 pussi Salaattisekoitusta.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Katso myös nämä

Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
19.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025