Selleritacot
Kasvistacot maistuvat vaikkapa illanistujaisissa. Sujauta selleritacon sisään mm. avokadoa ja suippopaprikaa. Tarjoa lisäksi maustettua ranskankermaa.
Ainekset
200 g
Selleriä
1/2 dl
Rypsiöljyä
TÄYTE
1 kpl
Salaattisekoitusta
1 kpl
Punasipuli
1 - 2 kpl
Avokadoa
1 kpl
Suippopaprika
1 kpl
Valkosipuli-yrttiranskankermaa
Näin teet
1
Kuori sellerit ja leikkaa mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi. Kuumenna isolla paistinpannulla reilu loraus öljyä. Paista selleriviipaleet kypsiksi ja reunoiltaan ruskeiksi. Nosta talouspaperinpäälle valumaan. Mausta kevyesti suolalla.
Täytä selleriviipaleet salaatilla, avokadopaloilla, sipuliviipaleilla ja paprikarenkailla. Tarjoa kastikkeena maustettua ranskankermaa.
Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 7.9.2015
Muokattu: 5.12.2018
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 5 g | 20 g |
Proteiinia | 3 g | 11 g |
Rasvaa | 26 g | 102 g |
Kuituja | 6 g | 22 g |
Energiaa kj | 1130 | 4518 |
Energiaa kcal | 270 | 1079 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 pussi Salaattisekoitusta
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 5 g | 20 g |
Proteiinia | 3 g | 11 g |
Rasvaa | 26 g | 102 g |
Kuituja | 6 g | 22 g |
Energiaa kj | 1130 | 4518 |
Energiaa kcal | 270 | 1079 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 pussi Salaattisekoitusta
Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä