Selleritacot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Selleritacot

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Kasvistacot maistuvat vaikkapa illanistujaisissa. Sujauta selleritacon sisään mm. avokadoa ja suippopaprikaa. Tarjoa lisäksi maustettua ranskankermaa.

Ainekset

200 g
Selleriä
1/2 dl
Rypsiöljyä

täyte

1 kpl
Salaattisekoitusta
1 kpl
Punasipuli
1 - 2 kpl
Avokadoa
1 kpl
Suippopaprika
1 kpl
Valkosipuli-yrttiranskankermaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori sellerit ja leikkaa mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi. Kuumenna isolla paistinpannulla reilu loraus öljyä. Paista selleriviipaleet kypsiksi ja reunoiltaan ruskeiksi. Nosta talouspaperinpäälle valumaan. Mausta kevyesti suolalla.

Täytä selleriviipaleet salaatilla, avokadopaloilla, sipuliviipaleilla ja paprikarenkailla. Tarjoa kastikkeena maustettua ranskankermaa.

Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 7.9.2015
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1130

270

25,5 g

5,0 g

5,0 g

4,3 g

5,5 g

2,8 g

0,1 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 pussi Salaattisekoitusta.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli