Sharonsalsa
Ainekset
Valmistus
Huuhtele sharonit ja poista lehdet. Pilko hedelmät. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Hienonna jalapenoviipaleet. Sekoita kaikki ainekset ja anna maustua hetki ennen tarjoamista. Tarjoa esimerkiksi pihvien lisäkkeenä.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
6
24
—
—
0,8 g
0,5 g
0,3 g
0,3 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Sharon-hedelmää,
Valkosipulinkynsi,
2 rkl Jalopenoviipaleita,
Suolaa,
Rouhittua mustapippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli