Sienibruschetat | Suolaiset leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Sienibruschetat

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

8 kpl
Leipä- tai patonkiviipaletta

sieniseos

1 kpl
Herkkusieniä (200 g)
1 kpl
Pieni sipuli
1 rkl
Margariinia tai öljyä
3 rkl
Hienonnettuja suolapähkinöitä
3 rkl
Hienonnettua persiljaa
2 tl
Sitruunamehua
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Paahda leivät paahtimessa tai uunissa grillivastusten alla. Harjaa ja paloittele sienet. Paista sieniä pannulla kunnes niistä haihtuu neste.

Kuori ja hienonna sipuli. Lisää pannulle rasva ja sipulit. Sekoita hetki. Nosta pannu syrjään.

Sekoita sieniseokseen pähkinät, persilja ja mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla. Nostele seos leiville.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 22.2.2013
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

780

187

8,0 g

1,5 g

22,0 g

1,8 g

2,0 g

5,3 g

0,6 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli