Siikaleipä | Pikaruoat ja streetfood | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Siikaleipä

timer-icon15 min
Fork and knife
16 Kappaletta
Fork and knife
16 Kappaletta

Ruokavaliot

Ainekset

150 g
Perattua siikaa
100 g
Ruohosipulituorejuustoa
1 kpl
Omena
(suolaa)
Sitruunapippuria
16 kpl
Pientä ruisleipästä tai 8 viipaletta ruis-tai perunaleipää kolmioina

koristeluun:

Ruohosipulia
Pala punaista paprikaa
1 kpl
Sitruuna

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Poista savusiiasta ruodot ja hienonna kala lautasella haarukan avulla murumaiseksi. Lisää tuorejuusto ja painele haarukalla tahnaksi. Raasta omena hienoksi ja lisää seokseen. Mausta sitruunapippurilla. Leikkaa leipäviipaleet kolmioksi tai nosta pienet ruisleipäset työlaudalle. Pursota tahna leiville tai nostele se lusikalla. Koristele paprikaviipaleilla ja ruohosipulilla. Tarjoile alkupalana tai kahvipöydän suolaisena palana.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 27.3.2006
Muokattu: 23.10.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.