Sillilautanen

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1/2 kplruukkua salaattia
4 kplkananmunaa
5 kplisoa perunaa
1 dltilliä
pala punasipulia
1 dlruohosipulia
100 gsilliä
1 kplraejuustoa

Valmistus

  1. 1

    Pese ja valuta salaatti. Pane kananmunat kattilaan ja peitä kylmällä vedellä. Kuumenna. Kun vesi kiehuu, keitä kananmunat koviksi, noin 8 minuuttia. Keitä perunat kypsiksi. Hienonna tilli ja punasipuli, leikkaa ruohosipuli saksilla. Kuori ja hienonna kananmunat haarukalla murumaiseksi tai tarjoile viipaleina. Viipaloi perunat. Revi lautaselle ensin salaattia, lisää päälle perunat, hienonnetut punasipulit ja raejuusto, nosta sillifileet päälle. Ripottele pinnalle kananmunamurut ja ruohosipulisilppu. Tarjoile ruisleivän kanssa alkupalana, kevyenä lounaana tai noutopöydässä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä