Sillilautanen | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Sillilautanen

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

1/2 kpl
Ruukkua salaattia
4 kpl
Kananmunaa
5 kpl
Isoa perunaa
1 dl
Tilliä
Pala punasipulia
1 dl
Ruohosipulia
100 g
Silliä
1 kpl
Raejuustoa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Pese ja valuta salaatti. Pane kananmunat kattilaan ja peitä kylmällä vedellä. Kuumenna. Kun vesi kiehuu, keitä kananmunat koviksi, noin 8 minuuttia. Keitä perunat kypsiksi. Hienonna tilli ja punasipuli, leikkaa ruohosipuli saksilla. Kuori ja hienonna kananmunat haarukalla murumaiseksi tai tarjoile viipaleina. Viipaloi perunat. Revi lautaselle ensin salaattia, lisää päälle perunat, hienonnetut punasipulit ja raejuusto, nosta sillifileet päälle. Ripottele pinnalle kananmunamurut ja ruohosipulisilppu. Tarjoile ruisleivän kanssa alkupalana, kevyenä lounaana tai noutopöydässä.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 19.5.2006
Muokattu: 16.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.