Silliperunapalat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Silliperunapalat

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

8 - 10 kpl
Pientä keitettyä perunaa
4 kpl
Kovaksi keitettyä munaa
100 g
Ruohosipulituorejuustoa
1 - 2 tl
Maitoa
1 kpl
(150 g) silliä
Punasipuli
Tilliä

lisäksi:

Coctailtikkuja

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Leikkaa keityt perunat puoliksi ja poista niistä pienet kantapalat, jotta ne pysyvät pystyssä. Viipaloi keitetyt munat ja nosta jokaisen perunapuolikkaan päälle munaviipale. Notkista tuorejuustoa maidolla ja pursota tuorejuustosta ruusukkeet munaviipaleiden päälle. Nosta sillipala pinnalle. Työnnä jokaiseen perunaan cocktailtikku ja koristele perunapalat punasipulirenkailla ja tuoreella tilliä. Tarjoile kesäisinä alkupaloina tai pikkusuolaisena raikkaan juoman kanssa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 22.5.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.