Silliperunapalat

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
8 - 10 kplpientä keitettyä perunaa
4 kplkovaksi keitettyä munaa
100 gruohosipulituorejuustoa
1 - 2 tlmaitoa
1 kpl(150 g) silliä
punasipuli
tilliä

Lisäksi:

coctailtikkuja

Valmistus

  1. 1

    Leikkaa keityt perunat puoliksi ja poista niistä pienet kantapalat, jotta ne pysyvät pystyssä. Viipaloi keitetyt munat ja nosta jokaisen perunapuolikkaan päälle munaviipale. Notkista tuorejuustoa maidolla ja pursota tuorejuustosta ruusukkeet munaviipaleiden päälle. Nosta sillipala pinnalle. Työnnä jokaiseen perunaan cocktailtikku ja koristele perunapalat punasipulirenkailla ja tuoreella tilliä. Tarjoile kesäisinä alkupaloina tai pikkusuolaisena raikkaan juoman kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025