Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Silliperunapalat

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

8 - 10 kpl
Pientä keitettyä perunaa
4 kpl
Kovaksi keitettyä munaa
100 g
Ruohosipulituorejuustoa
1 - 2 tl
Maitoa
1 kpl
(150 g) silliä
Punasipuli
Tilliä

Lisäksi:

Coctailtikkuja

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Leikkaa keityt perunat puoliksi ja poista niistä pienet kantapalat, jotta ne pysyvät pystyssä. Viipaloi keitetyt munat ja nosta jokaisen perunapuolikkaan päälle munaviipale. Notkista tuorejuustoa maidolla ja pursota tuorejuustosta ruusukkeet munaviipaleiden päälle. Nosta sillipala pinnalle. Työnnä jokaiseen perunaan cocktailtikku ja koristele perunapalat punasipulirenkailla ja tuoreella tilliä. Tarjoile kesäisinä alkupaloina tai pikkusuolaisena raikkaan juoman kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 22.5.2005
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.