Silliperunapalat - Yhteishyvä

Silliperunapalat

???
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

8 - 10 kpl
Pientä keitettyä perunaa
4 kpl
Kovaksi keitettyä munaa
100 g
Ruohosipulituorejuustoa
1 - 2 tl
Maitoa
1 kpl
(150 g) silliä
Punasipuli
Tilliä

LISÄKSI:

Coctailtikkuja

Näin teet

1

Leikkaa keityt perunat puoliksi ja poista niistä pienet kantapalat, jotta ne pysyvät pystyssä. Viipaloi keitetyt munat ja nosta jokaisen perunapuolikkaan päälle munaviipale. Notkista tuorejuustoa maidolla ja pursota tuorejuustosta ruusukkeet munaviipaleiden päälle. Nosta sillipala pinnalle. Työnnä jokaiseen perunaan cocktailtikku ja koristele perunapalat punasipulirenkailla ja tuoreella tilliä. Tarjoile kesäisinä alkupaloina tai pikkusuolaisena raikkaan juoman kanssa.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 22.5.2005
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa