Sillitahna
1 Kappaletta
|15 min

Nappaa talteen!
| 3 kpl | (n. 300 g) matjessillifileitä |
| 2 kpl | nippusipulia varsineen |
| 2 kpl | keitettyä kananmunaa |
| 2 kpl | tomaattia |
| 2 tl | sinappia |
| 1 kpl | smetanaa |
| mustapippuria |
- 1.
Silppua silli ja sipulit. Hienonna munat haarukalla. Kuutioi tomaatit. Pane kaikki ainekset kulhoon ja sekoita. Tarkista maku. Tarjoa uusien perunoiden, ruisleivän, muurinpohjalettujen tai suolaisten vohvelien kanssa.
Sillitahna
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 3 kpl | (n. 300 g) matjessillifileitä |
| 2 kpl | nippusipulia varsineen |
| 2 kpl | keitettyä kananmunaa |
| 2 kpl | tomaattia |
| 2 tl | sinappia |
| 1 kpl | smetanaa |
| mustapippuria |
Valmistus
- 1
Silppua silli ja sipulit. Hienonna munat haarukalla. Kuutioi tomaatit. Pane kaikki ainekset kulhoon ja sekoita. Tarkista maku. Tarjoa uusien perunoiden, ruisleivän, muurinpohjalettujen tai suolaisten vohvelien kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























