Simpukkaleivät
Ainekset
Valmistus
Sipaise öljyä leiville. Sekoita voihin murskatut valkosipulinkynnet ja persilja. Mausta sitruunamehulla. Jaa simpukat leipien päälle. Lisää päälle maustevoi nokareina.
Kuumenna leipiä 215-asteisessa uunissa, kunnes voi sulaa ja leivät ruskistuvat kevyesti. Lisää leiville lusikallinen ranskankermaa ja rouhaise päälle pippuria.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
225
940
16,3 g
8,5 g
11,0 g
1,0 g
1,5 g
7,5 g
0,7 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
3 rkl Silputtua persiljaa,
Tilkka sitruunamehua,
Mustapippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli