Simpukkaleivät - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Simpukkaleivät

???
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Lämpimät simpukkaleivät maistuvat alkupalana tai iltapalana. Kuumenna leivät uunissa. Lisää lopuksi leiville lusikallinen ranskankermaa ja rouhaise päälle pippuria.
Jaa Somessa

Ainekset

4 kpl
Vaaleaa leipää
1 rkl
Öljyä
1 kpl
(200/120g) simpukoita
30 g
Pehmeää voita
2 kpl
Valkosipulinkynttä
3 rkl
Silputtua persiljaa
Tilkka sitruunamehua
Mustapippuria
1 dl
Ranskankermaa

Näin teet

1

Sipaise öljyä leiville. Sekoita voihin murskatut valkosipulinkynnet ja persilja. Mausta sitruunamehulla. Jaa simpukat leipien päälle. Lisää päälle maustevoi nokareina.

Kuumenna leipiä 215-asteisessa uunissa, kunnes voi sulaa ja leivät ruskistuvat kevyesti. Lisää leiville lusikallinen ranskankermaa ja rouhaise päälle pippuria.

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 20.2.2015
Muokattu: 2.10.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja11 g44 g
Proteiinia8 g30 g
Rasvaa16 g65 g
Kuituja2 g6 g
Energiaa kj940 3761
Energiaa kcal225 898

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 3 rkl Silputtua persiljaa

  • Tilkka sitruunamehua

  • Mustapippuria

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja11 g44 g
Proteiinia8 g30 g
Rasvaa16 g65 g
Kuituja2 g6 g
Energiaa kj940 3761
Energiaa kcal225 898

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 3 rkl Silputtua persiljaa

  • Tilkka sitruunamehua

  • Mustapippuria

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.