Simpukkapenne

Arvostele resepti
4 Kappaletta

Ainekset

MääräAinesosa
400 gpennepastaa
vettä, suolaa
1 kplsalaattifenkoli
1 kplvarsisellerin varsi
1 kplsipuli
2 dlvettä
25 gvoita
1 - 2 kplvalkosipulinkynttä halutessasi
40 gpakastepinaatia tai 0,5 dl tilli/fenkolilehtisilppua
1 kplyrttiliemikuutio, esim. valkosipuli-persiljakuutio
150 göljyyn säilöttyjä simpukoita
200 gkuorittuja katkaravun pyrstöjä
lisäksi mozzarellaraastetta

Valmistus

  1. 1

    Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta. Huuhdo ja suikaloi kasvikset ja laita ne kiehumaan veteen. Lisää voi. keitä kasvikset lähes kypsiksi. Mausta seos makusi mukaan ja murenna sekaan liemikuutio.Lisää simpukat ja katkaravut. Sekoita kuumentaen, mutta älä keitä enää.Kaada kuuma pasta valutettuna takaisin kattilaan. Lisää kuuma kasvis-simpukkaseos ja sekoita. Tarjoa heti juustoraasteen kanssa

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä