Simpukkapenne - Yhteishyvä

Simpukkapenne

???
Kappaleita
4
Jaa Somessa

Ainekset

400 g
Pennepastaa
Vettä, suolaa
1 kpl
Salaattifenkoli
1 kpl
Varsisellerin varsi
1 kpl
Sipuli
2 dl
Vettä
25 g
Voita
1 - 2 kpl
Valkosipulinkynttä halutessasi
40 g
Pakastepinaatia tai 0,5 dl tilli/fenkolilehtisilppua
1 kpl
Yrttiliemikuutio, esim. valkosipuli-persiljakuutio
150 g
Öljyyn säilöttyjä simpukoita
200 g
Kuorittuja katkaravun pyrstöjä
Lisäksi mozzarellaraastetta

Näin teet

1

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta. Huuhdo ja suikaloi kasvikset ja laita ne kiehumaan veteen. Lisää voi. keitä kasvikset lähes kypsiksi. Mausta seos makusi mukaan ja murenna sekaan liemikuutio.Lisää simpukat ja katkaravut. Sekoita kuumentaen, mutta älä keitä enää.Kaada kuuma pasta valutettuna takaisin kattilaan. Lisää kuuma kasvis-simpukkaseos ja sekoita. Tarjoa heti juustoraasteen kanssa

Resepti
Pirjo Muurinen
Kuvat
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 3.1.2005
Muokattu: 31.1.2019
Jaa Somessa