Simpukkapenne

Nappaa talteen!
| 400 g | pennepastaa |
| vettä, suolaa | |
| 1 kpl | salaattifenkoli |
| 1 kpl | varsisellerin varsi |
| 1 kpl | sipuli |
| 2 dl | vettä |
| 25 g | voita |
| 1 - 2 kpl | valkosipulinkynttä halutessasi |
| 40 g | pakastepinaatia tai 0,5 dl tilli/fenkolilehtisilppua |
| 1 kpl | yrttiliemikuutio, esim. valkosipuli-persiljakuutio |
| 150 g | öljyyn säilöttyjä simpukoita |
| 200 g | kuorittuja katkaravun pyrstöjä |
| lisäksi mozzarellaraastetta |
- 1.
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta. Huuhdo ja suikaloi kasvikset ja laita ne kiehumaan veteen. Lisää voi. keitä kasvikset lähes kypsiksi. Mausta seos makusi mukaan ja murenna sekaan liemikuutio.Lisää simpukat ja katkaravut. Sekoita kuumentaen, mutta älä keitä enää.Kaada kuuma pasta valutettuna takaisin kattilaan. Lisää kuuma kasvis-simpukkaseos ja sekoita. Tarjoa heti juustoraasteen kanssa
Simpukkapenne
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 400 g | pennepastaa |
| vettä, suolaa | |
| 1 kpl | salaattifenkoli |
| 1 kpl | varsisellerin varsi |
| 1 kpl | sipuli |
| 2 dl | vettä |
| 25 g | voita |
| 1 - 2 kpl | valkosipulinkynttä halutessasi |
| 40 g | pakastepinaatia tai 0,5 dl tilli/fenkolilehtisilppua |
| 1 kpl | yrttiliemikuutio, esim. valkosipuli-persiljakuutio |
| 150 g | öljyyn säilöttyjä simpukoita |
| 200 g | kuorittuja katkaravun pyrstöjä |
| lisäksi mozzarellaraastetta |
Valmistus
- 1
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta. Huuhdo ja suikaloi kasvikset ja laita ne kiehumaan veteen. Lisää voi. keitä kasvikset lähes kypsiksi. Mausta seos makusi mukaan ja murenna sekaan liemikuutio.Lisää simpukat ja katkaravut. Sekoita kuumentaen, mutta älä keitä enää.Kaada kuuma pasta valutettuna takaisin kattilaan. Lisää kuuma kasvis-simpukkaseos ja sekoita. Tarjoa heti juustoraasteen kanssa
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























