Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Simpukkapenne

Fork and knife
4 Kappaletta
Fork and knife
4 Kappaletta

Ainekset

400 g
Pennepastaa
Vettä, suolaa
1 kpl
Salaattifenkoli
1 kpl
Varsisellerin varsi
1 kpl
Sipuli
2 dl
Vettä
25 g
Voita
1 - 2 kpl
Valkosipulinkynttä halutessasi
40 g
Pakastepinaatia tai 0,5 dl tilli/fenkolilehtisilppua
1 kpl
Yrttiliemikuutio, esim. valkosipuli-persiljakuutio
150 g
Öljyyn säilöttyjä simpukoita
200 g
Kuorittuja katkaravun pyrstöjä
Lisäksi mozzarellaraastetta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta. Huuhdo ja suikaloi kasvikset ja laita ne kiehumaan veteen. Lisää voi. keitä kasvikset lähes kypsiksi. Mausta seos makusi mukaan ja murenna sekaan liemikuutio.Lisää simpukat ja katkaravut. Sekoita kuumentaen, mutta älä keitä enää.Kaada kuuma pasta valutettuna takaisin kattilaan. Lisää kuuma kasvis-simpukkaseos ja sekoita. Tarjoa heti juustoraasteen kanssa

Miltä maistui?
Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 3.1.2005
|
Muokattu: 1.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.