Huuhtele, kuivaa ja paloittele sillifileet.
Sekoita sinapit, etikka, sokeri ja ranskankerma kulhossa keskenään. Lisää öljy ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.
Hienonna tilli. Mausta sinappikastike tillillä, mustapippurilla ja suolalla.
Lado sillipalat purkkiin kerroksittain kastikkeen kanssa. Anna maustua jääkaapissa seuraavaan päivään.
Vinkki! Silli on suolaista, joten lisää sinappikastikkeeseen suolaa maltillisesti.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
265
1110
23,5 g
4,8 g
9,3 g
9,3 g
0,2 g
4,2 g
2,6 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli