Sipuli-oliivipiiras | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Sipuli-oliivipiiras

Fork and knife
8 Annosta
Fork and knife
8 Annosta

Ainekset

1 kpl
(400 g) pakastepiirakkataikinaa

täyte:

300 g
Sipulia
2 rkl
Oliiviöljyä
1 dl
Oliiveja
150 g
(3 dl) juustoraastetta
1 kpl
Kananmuna
2 dl
Ruokakermaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sulata taikina. Painele se voidellun piirasvuoan pohjalle ja reunoille. Kuori ja suikaloi sipuli. Kuullota se öljyssä pannulla. Kaada sipulit piirasvuokaan. Ripottele pinnalle valutetut ja viipaloidut oliivit. Levitä päälle juustoraaste. Sekoita kananmuna ja kerma, kaada vuokaan. Paista 200 asteessa uunin alatasolla noin 40 minuuttia, kunnes täyte on hyytynyt.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.1.2008
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.