Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
8 kplsiskonmakkaraa
1 rklrypsiöljyä

Tomaatti-papusalsa

3 kplkypsää tomaattia
1 kpl(400 g) säilöttyjä kidneypapuja
1/2 kplpunasipuli
1 rklpunaviinietikkaa
1 rkljuoksevaa hunajaa
suolaa
rouhittua mustapippuria

Tarjoiluun

jääsalaattia
4 kplhot dog -sämpylöitä

Valmistus

  1. 1

    Valmista ensin tomaatti-papusalsa maustumaan. Halkaise tomaatit, poista niistä kovat kannat ja koverra siemenet pois lusikalla. Leikkaa tomaatit melko pieniksi kuutioiksi.Valuta pavut ja lisää ne tomaattikuutioihin. Kuori punasipuli ja silppua se erittäin hienoksi. Lisää sipuli muihin aineksiin. Lisää punaviinietikka, hunaja, suola ja pippuri. Anna salsan maustua hetki huoneenlämmössä. Voit myös valmistaa salsan hyvissä ajoin jääkaappiin maustumaan.Kuumenna öljy pannussa. Pursota pannuun siskonmakkaran sisus niin, että siitä tulee nakin muotoinen pötkö. Paista kerrallaan neljä siskonmakkaraa. Paista siskonmakkarat kypsiksi keskilämmöllä niin, että ne saavat kauttaaltaan kauniin värin.Lämmitä hot dog -sämpylät. Lisää jokaisen sämpylän väliin paistettu siskonmakkara, salsaa ja rapeaa salaattia.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä