Siskonhodari | Pikaruoat ja streetfood | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Siskonhodari

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

8 kpl
Siskonmakkaraa
1 rkl
Rypsiöljyä

tomaatti-papusalsa

3 kpl
Kypsää tomaattia
1 kpl
(400 g) säilöttyjä kidneypapuja
1/2 kpl
Punasipuli
1 rkl
Punaviinietikkaa
1 rkl
Juoksevaa hunajaa
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

tarjoiluun

Jääsalaattia
4 kpl
Hot dog -sämpylöitä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Valmista ensin tomaatti-papusalsa maustumaan. Halkaise tomaatit, poista niistä kovat kannat ja koverra siemenet pois lusikalla. Leikkaa tomaatit melko pieniksi kuutioiksi.Valuta pavut ja lisää ne tomaattikuutioihin. Kuori punasipuli ja silppua se erittäin hienoksi. Lisää sipuli muihin aineksiin. Lisää punaviinietikka, hunaja, suola ja pippuri. Anna salsan maustua hetki huoneenlämmössä. Voit myös valmistaa salsan hyvissä ajoin jääkaappiin maustumaan.Kuumenna öljy pannussa. Pursota pannuun siskonmakkaran sisus niin, että siitä tulee nakin muotoinen pötkö. Paista kerrallaan neljä siskonmakkaraa. Paista siskonmakkarat kypsiksi keskilämmöllä niin, että ne saavat kauttaaltaan kauniin värin.Lämmitä hot dog -sämpylät. Lisää jokaisen sämpylän väliin paistettu siskonmakkara, salsaa ja rapeaa salaattia.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 14.2.2011
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.