Siskonhodari - Yhteishyvä

Siskonhodari

???
Annokset
4
Jaa Somessa

Ainekset

8 kpl
Siskonmakkaraa
1 rkl
Rypsiöljyä

TOMAATTI-PAPUSALSA

3 kpl
Kypsää tomaattia
1 kpl
(400 g) säilöttyjä kidneypapuja
1/2 kpl
Punasipuli
1 rkl
Punaviinietikkaa
1 rkl
Juoksevaa hunajaa
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

TARJOILUUN

Jääsalaattia
4 kpl
Hot dog -sämpylöitä

Näin teet

1

Valmista ensin tomaatti-papusalsa maustumaan. Halkaise tomaatit, poista niistä kovat kannat ja koverra siemenet pois lusikalla. Leikkaa tomaatit melko pieniksi kuutioiksi.Valuta pavut ja lisää ne tomaattikuutioihin. Kuori punasipuli ja silppua se erittäin hienoksi. Lisää sipuli muihin aineksiin. Lisää punaviinietikka, hunaja, suola ja pippuri. Anna salsan maustua hetki huoneenlämmössä. Voit myös valmistaa salsan hyvissä ajoin jääkaappiin maustumaan.Kuumenna öljy pannussa. Pursota pannuun siskonmakkaran sisus niin, että siitä tulee nakin muotoinen pötkö. Paista kerrallaan neljä siskonmakkaraa. Paista siskonmakkarat kypsiksi keskilämmöllä niin, että ne saavat kauttaaltaan kauniin värin.Lämmitä hot dog -sämpylät. Lisää jokaisen sämpylän väliin paistettu siskonmakkara, salsaa ja rapeaa salaattia.

Resepti
Elina Jyväs
Kuvat
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 14.2.2011
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa