Siskonmakkarakeitto

Perinteiseen siskonmakkarakeittoon saa vaihtelua, kun maustaa keiton ruokakermalla.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 lkasvislientä (fondia tai kuutiosta valmistettua)
1 kpl(750 g) pakasteperuna-keittokasviksia
500 gsiskonmakkaraa
1 kpl(2,5 dl) maustettua ruokakermaa
1/2 dlsilputtua persiljaa

Valmistus

  1. 1

    Kiehauta kasvisliemi kattilassa. Lisää pakasteperuna-keittokasvikset. Kypsennä keskilämmöllä noin 10 minuuttia tai kunnes kasvikset vaikuttavat kypsiltä.Purista siskonmakkaroista pieniä palleroita kuumaan liemeen ja jatka kypsentämistä vielä 5 minuuttia.Lisää lopuksi ruokakerma ja anna kiehahtaa. Viimeistele keitto silputulla persiljalla. Tarjoa hyvän leivän kera.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä