Siskonmakkarakeitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Siskonmakkarakeitto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Perinteiseen siskonmakkarakeittoon saa vaihtelua, kun maustaa keiton ruokakermalla.

Ainekset

1 l
Kasvislientä (fondia tai kuutiosta valmistettua)
1 kpl
(750 g) pakasteperuna-keittokasviksia
500 g
Siskonmakkaraa
1 kpl
(2,5 dl) maustettua ruokakermaa
1/2 dl
Silputtua persiljaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kiehauta kasvisliemi kattilassa. Lisää pakasteperuna-keittokasvikset. Kypsennä keskilämmöllä noin 10 minuuttia tai kunnes kasvikset vaikuttavat kypsiltä.Purista siskonmakkaroista pieniä palleroita kuumaan liemeen ja jatka kypsentämistä vielä 5 minuuttia.Lisää lopuksi ruokakerma ja anna kiehahtaa. Viimeistele keitto silputulla persiljalla. Tarjoa hyvän leivän kera.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 14.2.2011
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.