Siskonmakkarakierteet | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Siskonmakkarakierteet

timer-icon15 min
Fork and knife
30 Kappaletta
Fork and knife
30 Kappaletta

Ainekset

5 kpl
(500 g) valmiita torttu- tai voitaikinalevyjä
500 g
Siskonmakkaroita
1 dl
Juustoraastetta

voiteluun:

1 kpl
Kananmuna

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sulata torttutaikinalevyt pakkauksen ohjeen mukaan. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Kauli levyt pituussuunnassa kaksinkertaisiksi. Pursota levyille siskomakkaraa, jätä noin 5 cm kummastakin päästä täyttämättä. Ripottele päälle juustoraastetta. Kääri rullalle. Anna vetäytyä jääkaapissa noin 15 minuuttia, tämä helpottaa leikkaamista. Leikkaa jokainen rulla kuuteen osaan, nosta leivinpaperin päälle uunipellille. Voitele kananmunalla. Kypsennä uunin keskitasolla noin 15 minuuttia.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.1.2008
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.