Sitrusmarinoitu melonisalaatti | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Sitrusmarinoitu melonisalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1/2 kpl
Vesimelonia
1/2 kpl
Cantaloupe- tai hunajamelonia

sitrussiirappi

1 dl
(ruokokide)sokeria
1/2 dl
Sitruunamehua
1 dl
Vettä
Yhden sitruunan suikaloitu kuori
2 rkl
Sitruslikööriä halutessasi

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Poista meloneista siemenet. Koverra hedelmäliha palloraudalla. Voit myös leikata melonin kuutioiksi. Siirrä meloni kulhoon.Mittaa kattilaan sitrussiirapin ainekset (likööriä lukuun ottamatta). Pese sitruuna huolellisesti kuumalla vedellä ja suikaloi kuori joko sitrusraudalla tai kuorimaveitsellä. Lisää sitruunankuoret kattilaan. Kiehauta ja keitä keskilämmöllä noin 10 minuuttia tai kunnes siirappi hieman sakeutuu. Mausta halutessasi sitrusliköörillä.Kaada kuuma siirappi meloninpalojen päälle. Anna maustua viileässä muutaman tunnin.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 24.6.2011
Muokattu: 4.12.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.