Sitrussilli - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Sitrussilli

???
Kappaleita
1
Valmistusaika
15 min
Jaa Somessa

Ainekset

2 kpl
Kevytsuolattua sillifileetä
1 kpl
Limetin kuori ja mehu
1/2 kpl
Sitruunan kuori ja mehu
1/2 kpl
Porkkana kuorittuna ja ohuina viipaleina
1/2 kpl
Punasipulia kuorittuna ja ohuina lohkoina
2 tl
Kapriksia
2 kpl
Maustepaprikaa

LIEMI

1/2 dl
Etikkaa tai sitruunanmehua
1 dl
Sokeria
1 1/2 dl
Vettä
4 kpl
Kokonaista mausteneilikkaa
1 kpl
Laakerinlehti
Kuivattua timjamia

Näin teet

1

Leikkaa ruodottomat sillifileet suupaloiksi. Pane liemen ainekset kattilaan ja kiehauta ne. Nosta kattila liedeltä ja lisää limetin ja sitruunan mehut. Anna liemen jäähtyä. Lado sillipalat purkkiin vuorotellen muiden raaka-aineiden kanssa. Kaada päälle liemi, sulje kansi tiukasti ja nosta kylmään. Anna marinoitua parin kolme päivää..

Resepti
Marja Samuli
Kuvat
Timo Viljakainen
Julkaistu: 4.1.2005
Muokattu: 15.5.2019