Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Sitrussilli

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

2 kpl
Kevytsuolattua sillifileetä
1 kpl
Limetin kuori ja mehu
1/2 kpl
Sitruunan kuori ja mehu
1/2 kpl
Porkkana kuorittuna ja ohuina viipaleina
1/2 kpl
Punasipulia kuorittuna ja ohuina lohkoina
2 tl
Kapriksia
2 kpl
Maustepaprikaa

Liemi

1/2 dl
Etikkaa tai sitruunanmehua
1 dl
Sokeria
1 1/2 dl
Vettä
4 kpl
Kokonaista mausteneilikkaa
1 kpl
Laakerinlehti
Kuivattua timjamia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Leikkaa ruodottomat sillifileet suupaloiksi. Pane liemen ainekset kattilaan ja kiehauta ne. Nosta kattila liedeltä ja lisää limetin ja sitruunan mehut. Anna liemen jäähtyä. Lado sillipalat purkkiin vuorotellen muiden raaka-aineiden kanssa. Kaada päälle liemi, sulje kansi tiukasti ja nosta kylmään. Anna marinoitua parin kolme päivää..

Miltä maistui?
Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 4.1.2005
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.