Pese perunat ja kuori porkkanat. Leikkaa porkkanat viipaleiksi ja perunat lohkoiksi. Paloittele parsakaali ja varsi. Lisää perunat ja porkkanat kiehuvaan veteen. Keitä 7–8 minuuttia.
Lisää parsakaali, herneet ja sitruunan kuori ja keitä vielä minuutin ajan. Sekoita jauhot maitoon hyvin ja lisää suurus keiton joukkoon. Keitä vielä muutama minuutti. Anna hautua kannen alla hetki.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
545
130
1,0 g
0,5 g
19,5 g
6,0 g
3,8 g
7,5 g
0,1 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
5 dl Vettä,
1 tl Suolaa,
1 kpl Sitruunan raastettu kuori.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli