Pese perunat ja kuori porkkanat. Leikkaa porkkanat viipaleiksi ja perunat lohkoiksi. Paloittele parsakaali ja varsi. Lisää perunat ja porkkanat kiehuvaan veteen. Keitä 7–8 minuuttia.
Lisää parsakaali, herneet ja sitruunan kuori ja keitä vielä minuutin ajan. Sekoita jauhot maitoon hyvin ja lisää suurus keiton joukkoon. Keitä vielä muutama minuutti. Anna hautua kannen alla hetki.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
130
545
1,0 g
0,5 g
19,5 g
6,0 g
3,8 g
7,5 g
0,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
5 dl Vettä,
1 tl Suolaa,
1 kpl Sitruunan raastettu kuori.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli