Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Sitruunainen kikherne-fetasalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

400 g
Meals&Bites kikherne-fetasalaattia
4 kpl
porkkanaa
1 kpl
rasia kirsikkatomaatteja
2 kpl
avokadoa
1/2 kpl
rasiaa vuonankaalia
1/2 kpl
rasiaa tuoretta pinaattia
1/2 kpl
sitruuna
1/2 tl
kuivattua minttua
1 kpl
prk hummusta
1 kpl
prk tsatsikia
1 kpl
pkt siemennäkkileipää
Tarjoiluun:

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Kaada kikherne-fetasalaatti kulhon pohjalle. Purista joukkoon ½ sitruunan mehu ja lisää ½ tl kuivattua minttua.

2

Kuori ja suikaloi porkkanat juustohöylällä pitkiksi suikaleiksi.

3

Koverra avokadosta siemenet, kuori ja leikkaa paloiksi.

4

Puolita tomaatit ja lisää kaikki vihannekset kulhoon, sekoita.

5

Aseta lautaselle kourallinen pinaattia ja vuonankaalia. Lusikoi kikherne-feta-kasvissalaattia annokseen.

6

Tarjoile hummuksen, tsatsikin ja siemennäkkileivän kanssa.

Kikherneet ovat erinomainen kasviproteii­nin lähde. Lisäksi ne sisältävät kuituja ja rautaa.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.