Leikkaa tai napsauta parsoista 1–2 cm tyvestä pois. Kuori parsatangot parsan-tai perunankuorimaveitsellä. Jos tanko on ohut, sitä ei tarvitse kuoria.
Leikkaa parsat n. 3 cm pitkiksi paloiksi.
Pese sitruunat huolellisesti. Raasta sitruunoista kuori.
Lämmitä öljy ja voi laakeassa paistinpannussa.
Lisää sitruunankuoret, ripaus sokeria, suolaa ja hienonnetut valkosipulinkynnet. Kuullota hetki matalalla lämmöllä. Lisää parsat ja kuullota kunnes parsat ovat pehmenneet.
Keitä pasta suolatussa vedessä. Valuta ja lisää pannuun.
Lisää raastettu parmesaanijuusto ja hieman puristettua sitruunanmehua, sekoita käännellen. Lisää keitinvettä, jos pasta on liian kuivaa.
Rouhi reilusti mustapippuria pintaan.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.