Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Sitruunainen parsapasta

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 kpl
valkosipulinkynttä
2 kpl
sitruunaa
1/2 dl
oliiviöljyä
3 rkl
voita
400 g
spagettia
1 dl
keitinvettä
100 g
parmesaanijuustoa
1–2 nippua vihreää parsaa
suolaa, pippuria, ripaus sokeria

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Leikkaa tai napsauta parsoista 1–2 cm tyvestä pois. Kuori parsatangot parsan-tai perunankuorimaveitsellä. Jos tanko on ohut, sitä ei tarvitse kuoria.

2

Leikkaa parsat n. 3 cm pitkiksi paloiksi.

3

Pese sitruunat huolellisesti. Raasta sitruunoista kuori.

4

Lämmitä öljy ja voi laakeassa paistin­pannussa.

5

Lisää sitruunankuoret, ripaus sokeria, suolaa ja hienonnetut valkosipulinkyn­net. Kuullota hetki matalalla lämmöllä. Lisää parsat ja kuullota kunnes parsat ovat pehmenneet.

6

Keitä pasta suolatussa vedessä. Valuta ja lisää pannuun.

7

Lisää raastettu parmesaanijuusto ja hieman puristettua sitruunanmehua, sekoita käännellen. Lisää keitinvettä, jos pasta on liian kuivaa.

8

Rouhi reilusti mustapippuria pintaan.

Miltä maistui?(1 arviota)
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.