Paloittele broilerit noin 3 cm:n kuutioiksi. Yhdistä marinadin ainekset. Sekoita broileripalat marinadissa kulhossa. Peitä ja anna maustua muutaman tunnin tai yön yli.
Paloittele paprika. Pujota broilerit ja paprikat liotettuihin puisiin tai öljyttyihin metallisiin grillitikkuihin. Nosta vartaat grilliin ja kypsennä keskilämmöllä noin 15 minuuttia tai kunnes liha on kypsää. Kääntele vartaita kypsennyksen aikana.
Sekoita sitruunankuoriraaste, persilja ja öljy. Ota vartaat grillistä ja sivele niille makuöljy.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
876
209
22,5 g
2,3 g
1,5 g
1,5 g
0,5 g
0,3 g
0,0 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Broilerin fileepihvejä,
Murskattu valkosipulinkynsi,
1 tl Oreganoa,
Rouhittua mustapippuria,
Grillitikkuja,
Sitruunan raastettu kuori,
1 rkl Hienonnettua persiljaa,
1 tl Suolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli