Sitruunapannacotta | Makeat leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Sitruunapannacotta

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

3 dl
Kuohukermaa
1 dl
Maitoa
3 rkl
Sitruunanmehua
1/2 kpl
Sitruunan kuori
1 dl
Sokeria
3 kpl
Liivatelehteä

pinnalle

2 dl
Appelsiini-mangomehua
1 dl
Hyytelösokeria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5-10 minuuttia. Kiehauta kattilassa kerma ja maito. Pese sitruuna huolellisesti ja raasta siitä kuorta ja purista mehu. Lisää ne ja sokeri seokseen. Lisää puristetut liivatelehdet. Sekoita tasaiseksi. Kaada tarjoiluastioihin.Anna hyytyä viileässä muutaman tunnin ajan.Valmista kiille. Kiehauta kattilassa mehu ja lisää sekoittaen hyytelösokeri. Anna jäähtyä hieman ja kerää lusikalla pinnalle muodostunut mahdollinen kuori pois. Nosta lusikalla jälkiruokien pinnalle kiillettä. Anna hyytyä hetken aikaa viileässä ennen tarjoilua.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 17.12.2004
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.