Laita kanafileet leikkuulaudalle. Työnnä juuresveitsi varovasti fileen paksusta päästä sisään ja viillä varovasti pieni viilto fileen sisään täytettä varten.
Sekoita keskenään tuorejuusto, sitruunan mehu ja suola. Laita massa pursotinpussiin. Pursota kanafileiden sisään täyte jakaen tasaisesti neljään fileeseen. Puhdista täytteen pää fileestä, niin että filee sulkeutuu ja tuorejuustotäyte ei pääse valumaan pois grillatessa.
Sekoita keskenään rypsiöljy, sitruunan mehu ja suola ja kaada kanafileiden päälle. Anna maustua vähintään puoli tuntia ennen grillausta.
Leikkaa broccoliineista kantaosa pois ja kääntele kulhossa suolan, sokerin ja öljyn kanssa. Kääri parsakaalit pekonisiivuihin, noin 2 broccoliinia yhteen pekonisiivuun.
Grillaa kanafileitä kerran kääntäen noin 8–12 minuuttia ja lisää kypsennyksen puolivälissä pekoniin käärityt broccoliinit. Grillaa broccoliininyyttejä, kunnes pekoni on rapeaa.
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.