Soijatäytteiset tattariohukaiset

Nappaa talteen!
| Ohukaiset: | |
|---|---|
| 2 1/2 dl | maitoa |
| 1 kpl | kananmuna |
| 1 tl | soijakastiketta |
| 1 rkl | rypsiöljyä |
| 3/4 dl | tattarijauhoja |
| öljyä tai margariinia paistamiseen | |
| Soijatäyte: | |
| 2 1/2 dl | vettä |
| 1/2 kpl | kasvisliemikuutiota |
| 1 1/4 dl | tummaa soijarouhetta |
| 1 kpl | pieni porkkana |
| 1 kpl | pieni sipuli |
| 1 kpl | valkosipulin kynsi |
| 1 rkl | öljyä |
| 1/2 kpl | (100 g) tomaatti-chili(kevyt)tuorejuustoa |
| 1/2 dl | maitoa |
| 1 rkl | tuoretta persiljaa |
- 1.
Vatkaa maito ja muna kulhossa sekaisin. Sekoita joukkoon soijakastike ja öljy. Lisää jauhot vähitellen. Anna turvota jääkaapissa täytteen valmistamisen ajan. Kiehauta vesi ja liemikuution puolikas kattilassa. Keitä soijarouhetta kasvisliemessä 5 minuuttia. Valuta lävikössä painellen mahdollisimman kuivaksi. Kuori ja pilko porkkana hyvin pieneksi. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuumenna öljy paistinpannulla. Ruskista soijarouhetta ja kasviksia paistinpannulla noin 7 minuuttia, kunnes porkkana pehmenee. Lisää tuorejuusto ja maito, anna sulaa ja kuumenna nopeasti. Hienonna joukkoon persiljaa. Paista ohukaiset rasvassa pannulla. Täytä soijatäytteellä.
Soijatäytteiset tattariohukaiset
Ainekset (2 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
Ohukaiset: | |
| 2 1/2 dl | maitoa |
| 1 kpl | kananmuna |
| 1 tl | soijakastiketta |
| 1 rkl | rypsiöljyä |
| 3/4 dl | tattarijauhoja |
| öljyä tai margariinia paistamiseen | |
Soijatäyte: | |
| 2 1/2 dl | vettä |
| 1/2 kpl | kasvisliemikuutiota |
| 1 1/4 dl | tummaa soijarouhetta |
| 1 kpl | pieni porkkana |
| 1 kpl | pieni sipuli |
| 1 kpl | valkosipulin kynsi |
| 1 rkl | öljyä |
| 1/2 kpl | (100 g) tomaatti-chili(kevyt)tuorejuustoa |
| 1/2 dl | maitoa |
| 1 rkl | tuoretta persiljaa |
Valmistus
- 1
Vatkaa maito ja muna kulhossa sekaisin. Sekoita joukkoon soijakastike ja öljy. Lisää jauhot vähitellen. Anna turvota jääkaapissa täytteen valmistamisen ajan. Kiehauta vesi ja liemikuution puolikas kattilassa. Keitä soijarouhetta kasvisliemessä 5 minuuttia. Valuta lävikössä painellen mahdollisimman kuivaksi. Kuori ja pilko porkkana hyvin pieneksi. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuumenna öljy paistinpannulla. Ruskista soijarouhetta ja kasviksia paistinpannulla noin 7 minuuttia, kunnes porkkana pehmenee. Lisää tuorejuusto ja maito, anna sulaa ja kuumenna nopeasti. Hienonna joukkoon persiljaa. Paista ohukaiset rasvassa pannulla. Täytä soijatäytteellä.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 2.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 3.Joulun upeimmat juustokakut – katso herkulliset ideat!
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 6.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä












