Soijatäytteiset tattariohukaiset - Yhteishyvä

Soijatäytteiset tattariohukaiset

???
Annokset
2
Jaa Somessa

Ainekset

OHUKAISET:

2 1/2 dl
Maitoa
1 kpl
Kananmuna
1 tl
Soijakastiketta
1 rkl
Rypsiöljyä
3/4 dl
Tattarijauhoja
Öljyä tai margariinia paistamiseen

SOIJATÄYTE:

2 1/2 dl
Vettä
1/2 kpl
Kasvisliemikuutiota
1 1/4 dl
Tummaa soijarouhetta
1 kpl
Pieni porkkana
1 kpl
Pieni sipuli
1 kpl
Valkosipulin kynsi
1 rkl
Öljyä
1/2 kpl
(100 g) tomaatti-chili(kevyt)tuorejuustoa
1/2 dl
Maitoa
1 rkl
Tuoretta persiljaa

Näin teet

1

Vatkaa maito ja muna kulhossa sekaisin. Sekoita joukkoon soijakastike ja öljy. Lisää jauhot vähitellen. Anna turvota jääkaapissa täytteen valmistamisen ajan. Kiehauta vesi ja liemikuution puolikas kattilassa. Keitä soijarouhetta kasvisliemessä 5 minuuttia. Valuta lävikössä painellen mahdollisimman kuivaksi. Kuori ja pilko porkkana hyvin pieneksi. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuumenna öljy paistinpannulla. Ruskista soijarouhetta ja kasviksia paistinpannulla noin 7 minuuttia, kunnes porkkana pehmenee. Lisää tuorejuusto ja maito, anna sulaa ja kuumenna nopeasti. Hienonna joukkoon persiljaa. Paista ohukaiset rasvassa pannulla. Täytä soijatäytteellä.

Resepti
Krista Niiniharju
Kuvat
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.1.2008
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa