Soijatäytteiset tattariohukaiset | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Soijatäytteiset tattariohukaiset

Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta

Ainekset

ohukaiset:

2 1/2 dl
Maitoa
1 kpl
Kananmuna
1 tl
Soijakastiketta
1 rkl
Rypsiöljyä
3/4 dl
Tattarijauhoja
Öljyä tai margariinia paistamiseen

soijatäyte:

2 1/2 dl
Vettä
1/2 kpl
Kasvisliemikuutiota
1 1/4 dl
Tummaa soijarouhetta
1 kpl
Pieni porkkana
1 kpl
Pieni sipuli
1 kpl
Valkosipulin kynsi
1 rkl
Öljyä
1/2 kpl
(100 g) tomaatti-chili(kevyt)tuorejuustoa
1/2 dl
Maitoa
1 rkl
Tuoretta persiljaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Vatkaa maito ja muna kulhossa sekaisin. Sekoita joukkoon soijakastike ja öljy. Lisää jauhot vähitellen. Anna turvota jääkaapissa täytteen valmistamisen ajan. Kiehauta vesi ja liemikuution puolikas kattilassa. Keitä soijarouhetta kasvisliemessä 5 minuuttia. Valuta lävikössä painellen mahdollisimman kuivaksi. Kuori ja pilko porkkana hyvin pieneksi. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuumenna öljy paistinpannulla. Ruskista soijarouhetta ja kasviksia paistinpannulla noin 7 minuuttia, kunnes porkkana pehmenee. Lisää tuorejuusto ja maito, anna sulaa ja kuumenna nopeasti. Hienonna joukkoon persiljaa. Paista ohukaiset rasvassa pannulla. Täytä soijatäytteellä.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.1.2008
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.