Soijatäytteiset tattariohukaiset

Ainekset (2 annosta)

MääräAinesosa

Ohukaiset:

2 1/2 dlmaitoa
1 kplkananmuna
1 tlsoijakastiketta
1 rklrypsiöljyä
3/4 dltattarijauhoja
öljyä tai margariinia paistamiseen

Soijatäyte:

2 1/2 dlvettä
1/2 kplkasvisliemikuutiota
1 1/4 dltummaa soijarouhetta
1 kplpieni porkkana
1 kplpieni sipuli
1 kplvalkosipulin kynsi
1 rklöljyä
1/2 kpl(100 g) tomaatti-chili(kevyt)tuorejuustoa
1/2 dlmaitoa
1 rkltuoretta persiljaa

Valmistus

  1. 1

    Vatkaa maito ja muna kulhossa sekaisin. Sekoita joukkoon soijakastike ja öljy. Lisää jauhot vähitellen. Anna turvota jääkaapissa täytteen valmistamisen ajan. Kiehauta vesi ja liemikuution puolikas kattilassa. Keitä soijarouhetta kasvisliemessä 5 minuuttia. Valuta lävikössä painellen mahdollisimman kuivaksi. Kuori ja pilko porkkana hyvin pieneksi. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuumenna öljy paistinpannulla. Ruskista soijarouhetta ja kasviksia paistinpannulla noin 7 minuuttia, kunnes porkkana pehmenee. Lisää tuorejuusto ja maito, anna sulaa ja kuumenna nopeasti. Hienonna joukkoon persiljaa. Paista ohukaiset rasvassa pannulla. Täytä soijatäytteellä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025