Sokerikakkupohja
Ainekset
LISÄKSI
Vinkki! Katso videolta ohje sokerikakkupohjan leikkaamiseen ja täyttämiseen.
Näin teet
Säädä uuni 175 asteeseen. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka (ø 24 cm). Vatkaa huoneenlämpöiset munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään. Siivilöi jauhot muna-sokerivaahtoon ja sekoita varovasti nostelleen esimerkiksi nuolijalla. Kaada taikina vuokaan.
Kypsennä kakkupohjaa uunin alatasolla noin 35 minuuttia. Kokeile kakkupohjan kypsyyttä painamalla cocktailtikku sen keskelle. Kun tikkuun ei tartu taikinaa, pohja on kypsä. Anna jäähtyä hetki ennen kumoamista. Leikkaa pohja vasta täysin jäähtyneenä.
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 16 g | 243 g |
Proteiinia | 6 g | 94 g |
Rasvaa | 4 g | 66 g |
Kuituja | 0 g | 4 g |
Energiaa kj | 549 | 8228 |
Energiaa kcal | 131 | 1966 |
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 16 g | 243 g |
Proteiinia | 6 g | 94 g |
Rasvaa | 4 g | 66 g |
Kuituja | 0 g | 4 g |
Energiaa kj | 549 | 8228 |
Energiaa kcal | 131 | 1966 |