Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Soseutettu perunakeitto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 kpl
Porkkanaa
100 g
Purjoa
1 l
Vettä
1/2 kpl
Kasvisliemikuutiota tai 1 rkl kasvisfondia
1 dl
Perunahiutaleita
100 g
Sinihomejuustoa
1/2 tl
Kirveliä tai basilikaa
Suolaa tarvittaessa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Pese ja kuori porkkanat. Kuori sipuli. Huuhtele purjo. Paloittele kasvikset. Kuumenna vesi kattilassa, lisää kasvisliemikuutio tai –fondi. Kaada kasvikset kattilaan ja keitä noin 20 minuuttia. Soseuta kasvikset ja lisää perunahiutaleet. Kuumenna keitto ja sekoita juusto joukkoon. Lisää mausteet ja hauduta noin 5 minuuttia.

Miltä maistui?
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.1.2007
|
Muokattu: 4.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.