Soseutettu perunakeitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Soseutettu perunakeitto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

2 kpl
Porkkanaa
100 g
Purjoa
1 l
Vettä
1/2 kpl
Kasvisliemikuutiota tai 1 rkl kasvisfondia
1 dl
Perunahiutaleita
100 g
Sinihomejuustoa
1/2 tl
Kirveliä tai basilikaa
Suolaa tarvittaessa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Pese ja kuori porkkanat. Kuori sipuli. Huuhtele purjo. Paloittele kasvikset. Kuumenna vesi kattilassa, lisää kasvisliemikuutio tai –fondi. Kaada kasvikset kattilaan ja keitä noin 20 minuuttia. Soseuta kasvikset ja lisää perunahiutaleet. Kuumenna keitto ja sekoita juusto joukkoon. Lisää mausteet ja hauduta noin 5 minuuttia.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.1.2007
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.