Spagettia ja merenantimia

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
2 lvettä
1 tlsuolaa
300 gspagettia

Kastike

1 rklöljyä
1 kplsipuli
1 kplsäilykesimpukoita
150 gkatkarapuja
4 kplvalkosipulinkynttä hienonnettuna
1 dlherneitä tai herneenpalkoja
1 rklchilikastiketta
1 dlvalkoviiniä

Valmistus

  1. 1

    Kuumenna öljy pannulla ja hauduta sipulia hetki. Lisää simpukat, katkaravut ja hienonnetut valkosipulinkynnet. Paista hetki käännellen. Lisää chilikastike ja valkoviini joukkoon. Hauduta noin 5 minuuttia. Tarjoile spagetin kanssa.0905

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025