Spagettia ja merenantimia | Pasta | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Spagettia ja merenantimia

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 l
Vettä
1 tl
Suolaa
300 g
Spagettia

kastike

1 rkl
Öljyä
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Säilykesimpukoita
150 g
Katkarapuja
4 kpl
Valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 dl
Herneitä tai herneenpalkoja
1 rkl
Chilikastiketta
1 dl
Valkoviiniä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuumenna öljy pannulla ja hauduta sipulia hetki. Lisää simpukat, katkaravut ja hienonnetut valkosipulinkynnet. Paista hetki käännellen. Lisää chilikastike ja valkoviini joukkoon. Hauduta noin 5 minuuttia. Tarjoile spagetin kanssa.0905

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.2.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.