Spagettia ja naudanlihaa | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Spagettia ja naudanlihaa

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

400 g
Spagettia tai ruisspagettia
Vettä, suolaa
400 g
Naudanlihasuikaleita
2 rkl
Öljyä
1 - 2 kpl
Sipulia
Pala purjoa
1 kpl
Punainen paprika
1 dl
Yrttiöljyssä marinoituja valkosipuleita
Suolaa, mustapippurirouhetta
(basilikaa tai persiljaa)
1 dl
Juustoraastetta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Keitä spagetit pakkauksen ohjeen mukaan, valuta ja kaada takaisin keittokattilaan. Paista pastan kiehuessa naudanlihasuikaleet isolla paistinpannulla öljyssä. Lisää joukkoon kuutioitu sipuli, renkaiksi leikattu purjo ja paloiteltu paprika, josta olet poistanut kannan ja siemenkodan. Kypsennä lihoja noin 10 minuuttia.Lisää lopuksi joukkoon marinoidut valkosipulinkynnet ja maun mukaan mausteita.Sekoita ja kaada koko seos kuuman pastan sekaan. Lisää samalla juustoraaste.Sekoita kevyesti ja tarjoa heti.

Resepti:
Pirjo Muurinen
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 10.1.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.