Spagettia ja naudanlihaa
4 Annosta
Ainekset
Valmistus
1
Keitä spagetit pakkauksen ohjeen mukaan, valuta ja kaada takaisin keittokattilaan. Paista pastan kiehuessa naudanlihasuikaleet isolla paistinpannulla öljyssä. Lisää joukkoon kuutioitu sipuli, renkaiksi leikattu purjo ja paloiteltu paprika, josta olet poistanut kannan ja siemenkodan. Kypsennä lihoja noin 10 minuuttia.Lisää lopuksi joukkoon marinoidut valkosipulinkynnet ja maun mukaan mausteita.Sekoita ja kaada koko seos kuuman pastan sekaan. Lisää samalla juustoraaste.Sekoita kevyesti ja tarjoa heti.
Lisää aiheesta
Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 10.1.2005
|Muokattu: 1.2.2021
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.