Spagettia ja naudanlihaa

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
400 gspagettia tai ruisspagettia
vettä, suolaa
400 gnaudanlihasuikaleita
2 rklöljyä
1 - 2 kplsipulia
pala purjoa
1 kplpunainen paprika
1 dlyrttiöljyssä marinoituja valkosipuleita
suolaa, mustapippurirouhetta
(basilikaa tai persiljaa)
1 dljuustoraastetta

Valmistus

  1. 1

    Keitä spagetit pakkauksen ohjeen mukaan, valuta ja kaada takaisin keittokattilaan. Paista pastan kiehuessa naudanlihasuikaleet isolla paistinpannulla öljyssä. Lisää joukkoon kuutioitu sipuli, renkaiksi leikattu purjo ja paloiteltu paprika, josta olet poistanut kannan ja siemenkodan. Kypsennä lihoja noin 10 minuuttia.Lisää lopuksi joukkoon marinoidut valkosipulinkynnet ja maun mukaan mausteita.Sekoita ja kaada koko seos kuuman pastan sekaan. Lisää samalla juustoraaste.Sekoita kevyesti ja tarjoa heti.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
19.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä