Spagettia ja parsakaalia

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kpl(143 g) pastaa juustokastikkeessa
250 gparsakaalia
10 kplkirsikkatomaattia

Lisäksi

pastajuustoraastetta

Valmistus

  1. 1

    Valmista pasta pussin ohjeen mukaisesti. Höyrytä parsakaalin kukinnot pienessä suolalla maustetussa vedessä. Halkaise kirsikkatomaatit. Sekoita parsakaalit sekä tomaatinpuolikkaat pasta-juustokastikkeen kanssa sekaisin.Annostele lautasille ja mausta juustoraasteella.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
19.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025