Spagettia ja parsakaalia | Pasta | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Spagettia ja parsakaalia

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
(143 g) pastaa juustokastikkeessa
250 g
Parsakaalia
10 kpl
Kirsikkatomaattia

lisäksi

Pastajuustoraastetta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Valmista pasta pussin ohjeen mukaisesti. Höyrytä parsakaalin kukinnot pienessä suolalla maustetussa vedessä. Halkaise kirsikkatomaatit. Sekoita parsakaalit sekä tomaatinpuolikkaat pasta-juustokastikkeen kanssa sekaisin.Annostele lautasille ja mausta juustoraasteella.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 3.2.2005
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.