Spagettipannu | Pasta | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Spagettipannu

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

300 g
Spagettia
1 dl
Pinjansiemeniä
2 kpl
Valkosipulinkynttä
2 rkl
Oliiviöljyä
200 g
Kirsikkatomaatteja
1/2 kpl
Ruukku hienonnettua basilikaa
2 dl
Juustoraastetta
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan. Paahda pinjansiemenet kuivalla kuumalla pannulla. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Anna valkosipuleiden pehmentyä öljyssä miedolla lämmöllä muutama minuutti. Valuta spagetti ja lisää pannulle. Ripottele joukkoon halkaistut kirsikkatomaatit, hienonnettu basilika, juustoraaste ja mausteet. Kääntele sekaisin ja ripottele pinnalle pinjansiemenet. Tarjoile heti.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 25.10.2010
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.