Spagettipannu

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
300 gspagettia
1 dlpinjansiemeniä
2 kplvalkosipulinkynttä
2 rkloliiviöljyä
200 gkirsikkatomaatteja
1/2 kplruukku hienonnettua basilikaa
2 dljuustoraastetta
suolaa
rouhittua mustapippuria

Valmistus

  1. 1

    Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan. Paahda pinjansiemenet kuivalla kuumalla pannulla. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Anna valkosipuleiden pehmentyä öljyssä miedolla lämmöllä muutama minuutti. Valuta spagetti ja lisää pannulle. Ripottele joukkoon halkaistut kirsikkatomaatit, hienonnettu basilika, juustoraaste ja mausteet. Kääntele sekaisin ja ripottele pinnalle pinjansiemenet. Tarjoile heti.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
19.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä