Riko munat kulhossa. Sekoita joukkoon maito, jauhot ja sulatettu margariini. Mausta sokerilla, suolalla ja raastetulla appelsiinin kuorella. Paista taikinasta ohuita lettuja.
Kuori ja leikkaa appelsiinit kalvottomiksi lohkoiksi. Pese pannu. Sulata pannulla rasva ja sekoita joukkoon tomusokeri ja mehu. Kasta letut yksitellen liemeen ja taita neljään osaan. Nosta lämpiminä tarjoilulautasille ja tarjoile appelsiinilohkojen kera.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1847
442
13,8 g
4,0 g
61,0 g
32,8 g
5,5 g
14,5 g
0,4 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
3 rkl Sulatettua margariinia,
0,5 tl Suolaa,
Appelsiinin raastettu kuori,
Margariinia.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli