Riko munat kulhossa. Sekoita joukkoon maito, jauhot ja sulatettu margariini. Mausta sokerilla, suolalla ja raastetulla appelsiinin kuorella. Paista taikinasta ohuita lettuja.
Kuori ja leikkaa appelsiinit kalvottomiksi lohkoiksi. Pese pannu. Sulata pannulla rasva ja sekoita joukkoon tomusokeri ja mehu. Kasta letut yksitellen liemeen ja taita neljään osaan. Nosta lämpiminä tarjoilulautasille ja tarjoile appelsiinilohkojen kera.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
442
1847
13,8 g
4,0 g
61,0 g
32,8 g
5,5 g
14,5 g
0,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
3 rkl Sulatettua margariinia,
0,5 tl Suolaa,
Appelsiinin raastettu kuori,
Margariinia.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli