Speltti-appelsiiniletut - Yhteishyvä

Speltti-appelsiiniletut

???
Annokset
4
Aloita aamu letuilla tai paista appelsiiniohukaisia herkkuhetkeen. Letut sopivat myös brunssille. Lettujen appelsiinitäytteessä on sekä appelsiinimehua että tuoretta appelsiinia.
Jaa Somessa

Ainekset

3 kpl
Kananmunaa
4 dl
Maitoa
1 1/2 dl
Puolikarkeita spelttijauhoja
1 dl
Vehnäjauhoja
3 rkl
Sulatettua margariinia
1 rkl
Sokeria
1/2 tl
Suolaa
1 kpl
Appelsiinin raastettu kuori

PAISTAMISEEN

Margariinia

APPELSIINITÄYTE

2 kpl
Appelsiinia
50 g
Margariinia
1 dl
Tomusokeria
1 dl
Vastapuristettua appelsiinimehua

Näin teet

1

Riko munat kulhossa. Sekoita joukkoon maito, jauhot ja sulatettu margariini. Mausta sokerilla, suolalla ja raastetulla appelsiinin kuorella. Paista taikinasta ohuita lettuja.

Kuori ja leikkaa appelsiinit kalvottomiksi lohkoiksi. Pese pannu. Sulata pannulla rasva ja sekoita joukkoon tomusokeri ja mehu. Kasta letut yksitellen liemeen ja taita neljään osaan. Nosta lämpiminä tarjoilulautasille ja tarjoile appelsiinilohkojen kera.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 27.12.2013
Muokattu: 19.7.2018
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja61 g244 g
Proteiinia15 g58 g
Rasvaa14 g55 g
Kuituja6 g22 g
Energiaa kj1847 7389
Energiaa kcal442 1766

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 3 rkl Sulatettua margariinia

  • 0,5 tl Suolaa

  • Appelsiinin raastettu kuori

  • Margariinia

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja61 g244 g
Proteiinia15 g58 g
Rasvaa14 g55 g
Kuituja6 g22 g
Energiaa kj1847 7389
Energiaa kcal442 1766

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 3 rkl Sulatettua margariinia

  • 0,5 tl Suolaa

  • Appelsiinin raastettu kuori

  • Margariinia

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.