Vaahdota kerma kulhossa, mikäli haluat kaakaon pinnalle kermavaahtoa.
Paloittele tai raasta suklaa kannuun. Lisää kaakaojauhe ja sokeri halutessasi. Kuumenna maito ja kaada se suklaan päälle. Sekoittele, kunnes suklaa on sulanut.
Kaada kaakao laseihin. Paloittele karpalot tai rusinat ja pudota ne kaakaon joukkoon tai lusikoi kermavaahto kaakaon pinnalle ja ripottele rusinat tai karpalot päälle.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
500
2092
33,0 g
21,0 g
36,5 g
34,5 g
5,0 g
11,5 g
0,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli