Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Suklaanystävän herkkukaakao

timer-icon15 min
Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta
Mikään ei lämmitä mieltä ja kehoa yhtä lailla kuin lämpöinen kaakao. Nauti mukillinen viltin alla kotisohvalla tai pakkasella termarista.

Ainekset

50 g
Tummaa suklaata
1/2 dl
Tummaa kaakaojauhetta
1 rkl
Sokeria, halutessasi
5 dl
Maitoa
1 rkl
Kuivattuja karpaloita tai rusinoita

Lisäksi halutessa

1 dl
Vispikermaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Vaahdota kerma kulhossa, mikäli haluat kaakaon pinnalle kermavaahtoa.

1 dl
Vispikermaa
2

Paloittele tai raasta suklaa kannuun. Lisää kaakaojauhe ja sokeri halutessasi. Kuumenna maito ja kaada se suklaan päälle. Sekoittele, kunnes suklaa on sulanut.

50 g
Tummaa suklaata
1/2 dl
Tummaa kaakaojauhetta
1 rkl
Sokeria, halutessasi
5 dl
Maitoa
3

Kaada kaakao laseihin. Paloittele karpalot tai rusinat ja pudota ne kaakaon joukkoon tai lusikoi kermavaahto kaakaon pinnalle ja ripottele rusinat tai karpalot päälle.

1 rkl
Kuivattuja karpaloita tai rusinoita
Miltä maistui?
Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Kaisa Jouhki
Julkaistu: 17.1.2018
|
Muokattu: 6.10.2023

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

500

2092

33,0 g

21,0 g

36,5 g

34,5 g

5,0 g

11,5 g

0,3 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli