Suklaatuulihatut

Arvostele resepti
25 Kappaletta

Ainekset

MääräAinesosa
100 gmargariinia
2 dlvettä
2 dlvehnäjauhoja
1 rklkaakaojauhetta
1 rklsokeria
3 kplmunaa

Täyte

200 gvaniljatuorejuustoa
3 rklsokeria
200 gvadelmia

Valmistus

  1. 1

    Kuumenna rasva ja vesi kattilassa kiehumispisteeseen. Siivilöi kaakaojauhe vehnäjauhoihin ja lisää jauhoseos nesteeseen puuhaarukalla hyvin sekoittaen.Keitä taikinaa koko ajan sekoittaen, kunnes taikina irtoaa kattilan reunoilta.Nosta taikina jäähtymään 5-10 minuutiksi. Lisää munat taikinaan yksitellen sähkövatkaimella koko ajan vatkaten. Nosta taikina pursotinpussiin ja pursota leivinpaperoidulle pellille pieniä ruusukkeita tai nostele lusikalla pieniä kekoja. Huomaa, että taikina kohoaa uunissa kaksinkertaiseksi. Paista tuulihattuja 200 asteessa 20-25 minuuttia. Älä avaa uuninluukkua paistamisen aikana. Notkista tuorejuustoa sekoittaen kulhossa. Mausta sokerilla ja lisää vadelmat kevyesti sekoittaen. Halkaise jäähtyneet tullihatut terävällä veitsellä halki ja täytä täytteellä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025