Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Suklaatuulihatut

Fork and knife
25 Kappaletta
Fork and knife
25 Kappaletta

Ainekset

100 g
Margariinia
2 dl
Vettä
2 dl
Vehnäjauhoja
1 rkl
Kaakaojauhetta
1 rkl
Sokeria
3 kpl
Munaa

Täyte

200 g
Vaniljatuorejuustoa
3 rkl
Sokeria
200 g
Vadelmia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuumenna rasva ja vesi kattilassa kiehumispisteeseen. Siivilöi kaakaojauhe vehnäjauhoihin ja lisää jauhoseos nesteeseen puuhaarukalla hyvin sekoittaen.Keitä taikinaa koko ajan sekoittaen, kunnes taikina irtoaa kattilan reunoilta.Nosta taikina jäähtymään 5-10 minuutiksi. Lisää munat taikinaan yksitellen sähkövatkaimella koko ajan vatkaten. Nosta taikina pursotinpussiin ja pursota leivinpaperoidulle pellille pieniä ruusukkeita tai nostele lusikalla pieniä kekoja. Huomaa, että taikina kohoaa uunissa kaksinkertaiseksi. Paista tuulihattuja 200 asteessa 20-25 minuuttia. Älä avaa uuninluukkua paistamisen aikana. Notkista tuorejuustoa sekoittaen kulhossa. Mausta sokerilla ja lisää vadelmat kevyesti sekoittaen. Halkaise jäähtyneet tullihatut terävällä veitsellä halki ja täytä täytteellä.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 22.2.2005
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.