Sulatejuustolla ja purjolla täytetyt silakkapihvit

Silakkapihvit saavat täytteestä uutta makua. Sulatejuusto tuo ruokaan pehmeyttä, purjo ja tilli raikkautta, ruisjauho sitoo maut yhteen.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
500 gsilakkafileitä
2 rklsinappia
1/2 tlsuolaa
1/2 tlvalkopippuria
1 dlruisjauhoja leivitykseen

Leivitys

1 dlruisjauhoja

Täyte

1 kplpieni purjosipuli
1 rklöljyä
1 dlsilputtua tilliä
150 gsulatejuustoa

Valmistus

  1. 1

    Mittaa ruisjauhot lautaselle. Leivitä silakkafileet nahkapuolelta ruisjauhoissa ja nosta fileet leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Levitä kaloille ohuelti sinappia ja mausta suolalla sekä pippurilla.Halkaise ja huuhtele purjo. Kuumenna öljy pannussa ja kuullota purjo keskilämmöllä pehmeäksi.Jaa puolelle silakkafileistä purjo, tilli ja ohueksi viipaloitu sulatejuusto. Nosta loput fileistä kansiksi päälle.Paista 225-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia tai kunnes silakkapihvit ovat kypsiä. Tarjoa esimerkiksi pinaatti-perunasoseen kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä