Sulatejuustolla ja purjolla täytetyt silakkapihvit - Yhteishyvä

Sulatejuustolla ja purjolla täytetyt silakkapihvit

Annokset
4
Ruokavalio
Silakkapihvit saavat täytteestä uutta makua. Sulatejuusto tuo ruokaan pehmeyttä, purjo ja tilli raikkautta, ruisjauho sitoo maut yhteen.
Jaa Somessa

Ainekset

500 g
Silakkafileitä
2 rkl
Sinappia
1/2 tl
Suolaa
1/2 tl
Valkopippuria
1 dl
Ruisjauhoja leivitykseen

LEIVITYS

1 dl
Ruisjauhoja

TÄYTE

1 kpl
Pieni purjosipuli
1 rkl
Öljyä
1 dl
Silputtua tilliä
150 g
Sulatejuustoa

Näin teet

1

Mittaa ruisjauhot lautaselle. Leivitä silakkafileet nahkapuolelta ruisjauhoissa ja nosta fileet leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Levitä kaloille ohuelti sinappia ja mausta suolalla sekä pippurilla.Halkaise ja huuhtele purjo. Kuumenna öljy pannussa ja kuullota purjo keskilämmöllä pehmeäksi.Jaa puolelle silakkafileistä purjo, tilli ja ohueksi viipaloitu sulatejuusto. Nosta loput fileistä kansiksi päälle.Paista 225-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia tai kunnes silakkapihvit ovat kypsiä. Tarjoa esimerkiksi pinaatti-perunasoseen kanssa.

Resepti
Elina Jyväs
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.8.2011
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa