Keitä tortellonit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta siivilässä.
Poimi särkipalat nesteestä leikkuulaudalle ja hienonna. Sekoita särkipurkkiin jäänyt neste ja hienonnettu kala tortelloneihin.
Puolita tomaatit, hienonna rucola ja murustele feta. Sekoita ne pastaan.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
584
2442
18,5 g
8,3 g
63,0 g
5,8 g
13,3 g
35,0 g
3,5 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 kpl (ruukku) rucolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli