Supernopea särkipasta | Pasta | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Supernopea särkipasta kymmenessä minuutissa
Play

Supernopea särkipasta

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Yhdistä kotimainen särki ja italialaiset tortellonit. Helppo kalapasta valmistuu kymmenessä minuutissa vain viidestä raaka-aineesta.

Ainekset

500 g
tortelloneja
180 - 275 g
(1prk) luomutomaatti & yrtit -särkisäilykettä
500 g
kirsikkatomaatteja
1 kpl
(ruukku) rucolaa
200 g
fetajuustoa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Keitä tortellonit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta siivilässä.

500 g
tortelloneja
2

Poimi särkipalat nesteestä leikkuulaudalle ja hienonna. Sekoita särkipurkkiin jäänyt neste ja hienonnettu kala tortelloneihin.

180 - 275 g
(1prk) luomutomaatti & yrtit -särkisäilykettä
3

Puolita tomaatit, hienonna rucola ja murustele feta. Sekoita ne pastaan.

200 g
fetajuustoa
500 g
kirsikkatomaatteja
1 kpl
(ruukku) rucolaa
Resepti:
Sanna Kekäläinen
Kuvat:
Reetta Pasanen
Julkaistu: 7.5.2019
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

2442

584

18,5 g

8,3 g

63,0 g

5,8 g

13,3 g

35,0 g

3,5 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 kpl (ruukku) rucolaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli