Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Supernopea särkipasta

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Yhdistä kotimainen särki ja italialaiset tortellonit. Helppo kalapasta valmistuu kymmenessä minuutissa vain viidestä raaka-aineesta.

Ainekset

500 g
tortelloneja
(1 prk à 275/180 g) luomutomaatti & yrtit -särkisäilykettä
500 g
kirsikkatomaatteja
1 kpl
(ruukku) rucolaa
200 g
fetajuustoa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Keitä tortellonit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta siivilässä.

500 g
tortelloneja
2

Poimi särkipalat nesteestä leikkuulaudalle ja hienonna. Sekoita särkipurkkiin jäänyt neste ja hienonnettu kala tortelloneihin.

(1 prk à 275/180 g) luomutomaatti & yrtit -särkisäilykettä
3

Puolita tomaatit, hienonna rucola ja murustele feta. Sekoita ne pastaan.

200 g
fetajuustoa
500 g
kirsikkatomaatteja
1 kpl
(ruukku) rucolaa
Miltä maistui?(2 arviota)
Resepti:
Sanna Kekäläinen
Kuvat:
Reetta Pasanen
Julkaistu: 7.5.2019
|
Muokattu: 2.12.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

518

2169

16,8 g

8,0 g

63,0 g

5,8 g

13,3 g

22,5 g

3,4 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

(1 prk à 275/180 g) luomutomaatti & yrtit -särkisäilykettä,

1 kpl (ruukku) rucolaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli