Supernopea särkipasta
15 min

Nappaa talteen!
Yhdistä kotimainen särki ja italialaiset tortellonit. Helppo kalapasta valmistuu kymmenessä minuutissa vain viidestä raaka-aineesta.
| 500 g | tortelloneja |
| 180 g | (1 prk, 275/180 g) luomutomaatti & yrtit -särkisäilykettä |
| 500 g | (2 rs) kirsikkatomaatteja |
| 1 kpl | ruukku rucolaa |
| 200 g | fetajuustoa |
- 1.
Keitä tortellonit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta siivilässä.
- 2.
Poimi särkipalat nesteestä leikkuulaudalle ja hienonna. Sekoita särkipurkkiin jäänyt neste ja hienonnettu kala tortelloneihin.
- 3.
Puolita tomaatit, hienonna rucola ja murustele feta. Sekoita ne pastaan.
Yhdistä kotimainen särki ja italialaiset tortellonit. Helppo kalapasta valmistuu kymmenessä minuutissa vain viidestä raaka-aineesta.
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 500 g | tortelloneja |
| 180 g | (1 prk, 275/180 g) luomutomaatti & yrtit -särkisäilykettä |
| 500 g | (2 rs) kirsikkatomaatteja |
| 1 kpl | ruukku rucolaa |
| 200 g | fetajuustoa |
Valmistus
- 1
Keitä tortellonit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta siivilässä.
Määrä Ainesosa 500 g tortelloneja - 2
Poimi särkipalat nesteestä leikkuulaudalle ja hienonna. Sekoita särkipurkkiin jäänyt neste ja hienonnettu kala tortelloneihin.
Määrä Ainesosa 180 g (1 prk, 275/180 g) luomutomaatti & yrtit -särkisäilykettä - 3
Puolita tomaatit, hienonna rucola ja murustele feta. Sekoita ne pastaan.
Määrä Ainesosa 200 g fetajuustoa 500 g (2 rs) kirsikkatomaatteja 1 kpl ruukku rucolaa
Ravintosisältö
566
Energiaa kcal
2367
Energiaa kj
17,8 g
Rasvaa
8,3 g
Tyydyttynyttä rasvaa
63,0 g
Hiilihydraatteja
5,8 g
Sokereita
13,8 g
Kuituja
31,5 g
Proteiinia
3,5 g
Suolaa
566
Energiaa kcal
2367
Energiaa kj
17,8 g
Rasvaa
8,3 g
Tyydyttynyttä rasvaa
63,0 g
Hiilihydraatteja
5,8 g
Sokereita
13,8 g
Kuituja
31,5 g
Proteiinia
3,5 g
Suolaa
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli





























