Supernopea särkipasta

arvosana5/5

(2)arviota
4 Annosta

15 min

Yhdistä kotimainen särki ja italialaiset tortellonit. Helppo kalapasta valmistuu kymmenessä minuutissa vain viidestä raaka-aineesta.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
500 gtortelloneja
180 g(1 prk, 275/180 g) luomutomaatti & yrtit -särkisäilykettä
500 g(2 rs) kirsikkatomaatteja
1 kplruukku rucolaa
200 gfetajuustoa

Valmistus

  1. 1

    Keitä tortellonit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta siivilässä.

    MääräAinesosa
    500 gtortelloneja
  2. 2

    Poimi särkipalat nesteestä leikkuulaudalle ja hienonna. Sekoita särkipurkkiin jäänyt neste ja hienonnettu kala tortelloneihin.

    MääräAinesosa
    180 g(1 prk, 275/180 g) luomutomaatti & yrtit -särkisäilykettä
  3. 3

    Puolita tomaatit, hienonna rucola ja murustele feta. Sekoita ne pastaan.

    MääräAinesosa
    200 gfetajuustoa
    500 g(2 rs) kirsikkatomaatteja
    1 kplruukku rucolaa

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Sanna Kekäläinen
Kuvat:
Reetta Pasanen
7.5.2019
|
Päivitetty: 2.10.2025

Samankaltaisia reseptejä