Suuret valkosuklaakeksit | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Suuret valkosuklaakeksit

timer-icon15 min
Fork and knife
10 Kappaletta
Fork and knife
10 Kappaletta

Ainekset

125 g
Margariinia
1 dl
Fariinisokeria
3/4 dl
Sokeria
1 kpl
Muna
2 1/2 dl
Jauhoja
1 tl
Leivinjauhetta
1 tl
Vaniljasokeria
100 g
Valkoista suklaata
1 dl
Hasselpähkinöitä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Vaahdota pehmeä rasva ja fariinisokeri sekä sokeri sähkövatkaimella. Lisää kananmuna. Vaahdota. Paloittele suklaa veitsellä kuutioiksi. Rouhi pähkinät. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Sekoita tasaiseksi. Nosta keksitaikina lusikalla pellille ja taputtele pyöreiksi kekseiksi. Voit käyttää hieman jauhoa käsissä ja taputella keksit litteämmiksi. Jos teet pieniä keksejä, lusikoi pellille ja jätä taikina kasoiksi. Paista 200 asteessa 8-10 minuuttia.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 22.2.2005
Muokattu: 23.10.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.