Suuret valkosuklaakeksit
15 min

Nappaa talteen!
| 125 g | margariinia |
| 1 dl | fariinisokeria |
| 3/4 dl | sokeria |
| 1 kpl | muna |
| 2 1/2 dl | jauhoja |
| 1 tl | leivinjauhetta |
| 1 tl | vaniljasokeria |
| 100 g | valkoista suklaata |
| 1 dl | hasselpähkinöitä |
- 1.
Vaahdota pehmeä rasva ja fariinisokeri sekä sokeri sähkövatkaimella. Lisää kananmuna. Vaahdota. Paloittele suklaa veitsellä kuutioiksi. Rouhi pähkinät. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Sekoita tasaiseksi. Nosta keksitaikina lusikalla pellille ja taputtele pyöreiksi kekseiksi. Voit käyttää hieman jauhoa käsissä ja taputella keksit litteämmiksi. Jos teet pieniä keksejä, lusikoi pellille ja jätä taikina kasoiksi. Paista 200 asteessa 8-10 minuuttia.
Suuret valkosuklaakeksit
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 125 g | margariinia |
| 1 dl | fariinisokeria |
| 3/4 dl | sokeria |
| 1 kpl | muna |
| 2 1/2 dl | jauhoja |
| 1 tl | leivinjauhetta |
| 1 tl | vaniljasokeria |
| 100 g | valkoista suklaata |
| 1 dl | hasselpähkinöitä |
Valmistus
- 1
Vaahdota pehmeä rasva ja fariinisokeri sekä sokeri sähkövatkaimella. Lisää kananmuna. Vaahdota. Paloittele suklaa veitsellä kuutioiksi. Rouhi pähkinät. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Sekoita tasaiseksi. Nosta keksitaikina lusikalla pellille ja taputtele pyöreiksi kekseiksi. Voit käyttää hieman jauhoa käsissä ja taputella keksit litteämmiksi. Jos teet pieniä keksejä, lusikoi pellille ja jätä taikina kasoiksi. Paista 200 asteessa 8-10 minuuttia.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä
- 2.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 3.Joulun upeimmat juustokakut – katso herkulliset ideat!
- 4.Arja Elina hankki airfryerin – Sen jälkeen mikään ei ollut kuin ennen
- 5.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 6.Neulotut lapaset – kolme perusohjetta












