Suven sillisalaatti | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Suven sillisalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

150 - 200 g
Islannin matjessillifileetä
2 kpl
Keitettyä perunaa
2 kpl
Hapanta omenaa
Etikkakurkkua
6 kpl
Keitettyä punajuurta
2 dl
Kuohukermaa
2 dl
Kevytranskankermaa
1/2 dl
Silputtua tuoretta tilliä
3/10 tl
Piparjuuritahnaa

lisäksi

2 kpl
Keitettyä kananmunaa
Tilliä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Leikkaa silli, kuoritut perunat ja omenat, etikkakurkut ja punajuuret pieneksi. Sekoita ainekset keskenään kulhoon. Vaahdota kerma ja sekoita siihen ranskankerma, tillisilppu ja piparjuuritahna. Yhdistä ranskankermaseos silliseokseen kevyesti nostellen. Kuori ja hienonna keitetyt kananmunat ja koristele salaatti munasilpulla ja tillillä. Tarjoa varhaisperunoiden ja vihreän kesäsalaatin kanssa.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 4.1.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.