Suven sillisalaatti

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
150 - 200 gislannin matjessillifileetä
2 kplkeitettyä perunaa
2 kplhapanta omenaa
etikkakurkkua
6 kplkeitettyä punajuurta
2 dlkuohukermaa
2 dlkevytranskankermaa
1/2 dlsilputtua tuoretta tilliä
3/10 tlpiparjuuritahnaa

Lisäksi

2 kplkeitettyä kananmunaa
tilliä

Valmistus

  1. 1

    Leikkaa silli, kuoritut perunat ja omenat, etikkakurkut ja punajuuret pieneksi. Sekoita ainekset keskenään kulhoon. Vaahdota kerma ja sekoita siihen ranskankerma, tillisilppu ja piparjuuritahna. Yhdistä ranskankermaseos silliseokseen kevyesti nostellen. Kuori ja hienonna keitetyt kananmunat ja koristele salaatti munasilpulla ja tillillä. Tarjoa varhaisperunoiden ja vihreän kesäsalaatin kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
19.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä