Suvlaki-kanavartaat

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
500 gmarinoimattomia broilerin rintafileitä

Marinadi:

1/2 dlöljyä
2 rklsitruunamehua
1 rklpunaviinietikkaa
1 kplmurskattu valkosipulin kynsi
1 tloreganoa
rouhittua mustapippuria

Lisäksi:

8 - 12 kplvarrastikkua

Valmistus

  1. 1

    Leikkaa broilerinliha noin 3 cm:n kuutioiksi. Sekoita marinadin aineet keskenään. Sekoita broileripalat marinadiin ja peitä kulho kelmulla. Anna lihojen maustua muutaman tunnin tai yön yli. Pujota lihapalat liotettuihin puisiin tai öljyttyihin metallisiin varrastikkuihin. Nosta vartaat grilliin ja kypsennä noin 15 minuuttia tai kunnes liha on kypsää. Kääntele vartaita kypsennyksen aikana, jotta ne kypsyvät tasaisesti. Tarjoa broilerivartaat lämpimän pitaleivän, salaatin ja tsatsikin kera.06.05

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
19.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä