Suvlaki-kanavartaat

Nappaa talteen!
| 500 g | marinoimattomia broilerin rintafileitä |
| Marinadi: | |
|---|---|
| 1/2 dl | öljyä |
| 2 rkl | sitruunamehua |
| 1 rkl | punaviinietikkaa |
| 1 kpl | murskattu valkosipulin kynsi |
| 1 tl | oreganoa |
| rouhittua mustapippuria | |
| Lisäksi: | |
| 8 - 12 kpl | varrastikkua |
- 1.
Leikkaa broilerinliha noin 3 cm:n kuutioiksi. Sekoita marinadin aineet keskenään. Sekoita broileripalat marinadiin ja peitä kulho kelmulla. Anna lihojen maustua muutaman tunnin tai yön yli. Pujota lihapalat liotettuihin puisiin tai öljyttyihin metallisiin varrastikkuihin. Nosta vartaat grilliin ja kypsennä noin 15 minuuttia tai kunnes liha on kypsää. Kääntele vartaita kypsennyksen aikana, jotta ne kypsyvät tasaisesti. Tarjoa broilerivartaat lämpimän pitaleivän, salaatin ja tsatsikin kera.06.05
Suvlaki-kanavartaat
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 500 g | marinoimattomia broilerin rintafileitä |
Marinadi: | |
| 1/2 dl | öljyä |
| 2 rkl | sitruunamehua |
| 1 rkl | punaviinietikkaa |
| 1 kpl | murskattu valkosipulin kynsi |
| 1 tl | oreganoa |
| rouhittua mustapippuria | |
Lisäksi: | |
| 8 - 12 kpl | varrastikkua |
Valmistus
- 1
Leikkaa broilerinliha noin 3 cm:n kuutioiksi. Sekoita marinadin aineet keskenään. Sekoita broileripalat marinadiin ja peitä kulho kelmulla. Anna lihojen maustua muutaman tunnin tai yön yli. Pujota lihapalat liotettuihin puisiin tai öljyttyihin metallisiin varrastikkuihin. Nosta vartaat grilliin ja kypsennä noin 15 minuuttia tai kunnes liha on kypsää. Kääntele vartaita kypsennyksen aikana, jotta ne kypsyvät tasaisesti. Tarjoa broilerivartaat lämpimän pitaleivän, salaatin ja tsatsikin kera.06.05
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























