Talkkunaletut | Makeat leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Talkkunaletut

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

5 dl
Maitoa
3 rkl
Talkkunajauhoja
2 dl
Vehnäjauhoja
1 kpl
Kananmuna
1/2 tl
Suolaa
2 rkl
Juoksevaa rasvaseosta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Sekoita maidon joukkoon talkkuna- ja vehnäjauhot. Vispaa joukkoon kananmuna, suola ja rasvaseos. Sekoita tasaiseksi. Anna taikinan turvota 10–15 minuuttia.Paista letut lettupannulla kullanruskeiksi. Tarjoa esimerkiksi puolukkahillon kanssa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 26.5.2011
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.