Taskuleivät
Ainekset
Valmistus
Liuota hiiva haaleaan veteen, lisää suola ja sokeri. Alusta jauhot nesteeseen ja vaivaa taikinaa, kunnes se on kimmoisaa. Pitkä vaivaaminen on taikinalle eduksi. Anna taikinan kohota liinalla peitettynä kaksinkertaiseksi ja leivo siitä halkaisijaltaan noin 10 sentin kokoisia litteitä leipiä. Paista kohottamattomia leipiä 250–275 -asteisessa uunissa 7–8 minuuttia. Leivonnaisten pinta kohoaa uunissa nopeasti niin, että sisus jää ontoksi. Leivät voi nauttia lämpiminä levitteen kanssa. Jäähtyneinä voit täyttää osittain avatun leivän lihapyöryköillä, kebablihalla, kypsällä broilerilla tai jauhelihalla sekä salaatilla, tomaatilla ja kurkulla. Voit vielä tarjota lisänä chilipalkoja ja kermaviili- tai jogurttikastiketta.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.