Täyteläinen tomaattikastike uunissa - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Täyteläinen tomaattikastike uunissa

Täyteläinen tomaattikastike uunissa
Kappaleita
1
Valmistusaika
Tunti
Hauduta tomaattikastike kätevästi uunissa. Käytä pizzassa, pastassa, lämppäreissä ja kastikkeissa.
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
Punasipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
2 kpl
(à 400 g) tomaattimurskaa (esim. mutti)
2 dl
Kiehuvaa vettä
4 rkl
Oliiviöljyä
2 rkl
Tomaattipyreetä
1 kpl
Laakerinlehti
1 tl
Kuivattua basilikaa
1 tl
Suolaa
1/2 tl
Sokeria
1/4 tl
(1/4 tl) mustapippuria

Näin teet

1

Kuori ja raasta sipuli ja valkosipulinkynsi. Yhdistä kaikki kastikkeen ainekset korkeareunaisessa uunivuossa. Sekoita tasaiseksi.

Hauduta kastiketta 180-asteisessa uunissa 1 tunti, sekoita välillä. Anna kastikkeen jäähtyä hetki, mikäli käytät sitä pizzan päällä.

Vinkki: Tee kerralla tuplasatsi ja pakasta osa.

Resepti
Anu Brask
Kuvat
Pia Inberg
Julkaistu: 25.9.2017
Muokattu: 15.5.2019