Täyteläinen tomaattikastike uunissa | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Täyteläinen tomaattikastike uunissa

Täyteläinen tomaattikastike uunissa

timer-iconNoin tunti
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta
Hauduta tomaattikastike kätevästi uunissa. Käytä pizzassa, pastassa, lämppäreissä ja kastikkeissa.

Ainekset

1 kpl
Punasipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
2 kpl
(à 400 g) tomaattimurskaa (esim. mutti)
2 dl
Kiehuvaa vettä
4 rkl
Oliiviöljyä
2 rkl
Tomaattipyreetä
1 kpl
Laakerinlehti
1 tl
Kuivattua basilikaa
1 tl
Suolaa
1/2 tl
Sokeria
1/4 tl
(1/4 tl) mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja raasta sipuli ja valkosipulinkynsi. Yhdistä kaikki kastikkeen ainekset korkeareunaisessa uunivuossa. Sekoita tasaiseksi.

Hauduta kastiketta 180-asteisessa uunissa 1 tunti, sekoita välillä. Anna kastikkeen jäähtyä hetki, mikäli käytät sitä pizzan päällä.

Vinkki: Tee kerralla tuplasatsi ja pakasta osa.

Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Pia Inberg
Julkaistu: 25.9.2017
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.