Täytetyt broilerinleikkeet ja appelsiinikastike

Nappaa talteen!
| 400 g | broilerin leikkeitä |
| 1/2 tl | suolaa |
| 1/2 tl | rouhittua mustapippuria |
| puisia cocktailtikkuja kiinnittämiseen | |
| 1 rkl | margariinia tai öljyä paistamiseen |
| Täyte | |
|---|---|
| 100 g | maustamatonta tuorejuustoa |
| 1/2 dl | silputtuja tuoreyrttejä (eim. basilikaa, persiljaa) |
| 1 tl | hienoksi raastettua appelsiininkuorta |
| Kastike | |
| 2 dl | vastapuristettua appelsiinimehua |
| 1 kpl | appelsiinin paloiteltu hedelmäliha |
| 1 tl | kuivattua rosmariinia |
| 1 rkl | soijakastiketta |
| 1 - 2 dl | (ruoka)kermaa |
- 1.
Yhdistä täyteainekset tasaiseksi tahnaksi kulhossa.Tee broilerin leikkeisiin taskumainen viilto terävällä veitsellä. Varo leikkaamasta lihan läpi. Mausta lihat suolalla ja pippurilla. Täytä tuorejuustotahnalla. Sulje fileet cocktailtikuilla.Ruskista täytetyt leikkeet margariinissa tai öljyssä pannussa.Lisää pannuun mehu, paloiteltu hedelmäliha, rosmariini ja soijakastike. Hauduta broileria keskilämmöllä ja kannen alla noin 15 minuuttia tai kunnes liha on täysin kypsää ja mureaa. Viimeistele kastike kermalla ja kuumenna hetki. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.Tarjoa perunoiden tai keitetyn riisin kanssa.
Täytetyt broilerinleikkeet ja appelsiinikastike
Ainekset (3 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 400 g | broilerin leikkeitä |
| 1/2 tl | suolaa |
| 1/2 tl | rouhittua mustapippuria |
| puisia cocktailtikkuja kiinnittämiseen | |
| 1 rkl | margariinia tai öljyä paistamiseen |
Täyte | |
| 100 g | maustamatonta tuorejuustoa |
| 1/2 dl | silputtuja tuoreyrttejä (eim. basilikaa, persiljaa) |
| 1 tl | hienoksi raastettua appelsiininkuorta |
Kastike | |
| 2 dl | vastapuristettua appelsiinimehua |
| 1 kpl | appelsiinin paloiteltu hedelmäliha |
| 1 tl | kuivattua rosmariinia |
| 1 rkl | soijakastiketta |
| 1 - 2 dl | (ruoka)kermaa |
Valmistus
- 1
Yhdistä täyteainekset tasaiseksi tahnaksi kulhossa.Tee broilerin leikkeisiin taskumainen viilto terävällä veitsellä. Varo leikkaamasta lihan läpi. Mausta lihat suolalla ja pippurilla. Täytä tuorejuustotahnalla. Sulje fileet cocktailtikuilla.Ruskista täytetyt leikkeet margariinissa tai öljyssä pannussa.Lisää pannuun mehu, paloiteltu hedelmäliha, rosmariini ja soijakastike. Hauduta broileria keskilämmöllä ja kannen alla noin 15 minuuttia tai kunnes liha on täysin kypsää ja mureaa. Viimeistele kastike kermalla ja kuumenna hetki. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.Tarjoa perunoiden tai keitetyn riisin kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä
- 2.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 3.Joulun upeimmat juustokakut – katso herkulliset ideat!
- 4.Arja Elina hankki airfryerin – Sen jälkeen mikään ei ollut kuin ennen
- 5.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 6.Neulotut lapaset – kolme perusohjetta












