Ruskista liha. Lisää pilkotut paprika ja sipulit. Jatka ruskistusta muutama minuutti. Lisää herneet ja fraiche. Lusikoi täytettä ohukaisille ja kääri ne rulliksi. Ripottele pinnalle juustoraastetta. Paista n. 10 minuuttia 225 °C:ssa, kunnes juusto saa väriä.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
156
655
10,9 g
4,8 g
5,8 g
2,1 g
0,9 g
8,3 g
0,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Valkosipulinkynsi,
Juustoraastetta.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli