Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Täytetyt crepit

Fork and knife
12 Kappaletta
Fork and knife
12 Kappaletta

Ainekset

12 kpl
Ohukaista
400 g
Jauhelihaa
1/2 kpl
Paprikaa
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Valkosipulinkynsi
200 g
Pakasteherneitä
4 - 5 rkl
Maustettua ruoanlaittofraichea
Juustoraastetta

Reseptin ainekset S-kaupoista

Valmistus

1

Ruskista liha. Lisää pilkotut paprika ja sipulit. Jatka ruskistusta muutama minuutti. Lisää herneet ja fraiche. Lusikoi täytettä ohukaisille ja kääri ne rulliksi. Ripottele pinnalle juustoraastetta. Paista n. 10 minuuttia 225 °C:ssa, kunnes juusto saa väriä.

Miltä maistui?
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 12.8.2013
|
Muokattu: 2.8.2018

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

156

655

10,9 g

4,8 g

5,8 g

2,1 g

0,9 g

8,3 g

0,2 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Valkosipulinkynsi,

Juustoraastetta.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli