Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Täytetyt crepit

timer-icon30 min
Fork and knife
12 Kappaletta
Fork and knife
12 Kappaletta
Suolaiset letut saavat täytteekseen jauhelihaa, herneitä ja paprikaa. Oikaise ostamalla ohukaiset valmiina.

Ainekset

12 kpl
ohukaista
400 g
(1 pkt) jauhelihaa
1/2 kpl
Paprikaa
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Valkosipulinkynsi
200 g
(1 ps) pakasteherneitä
4 - 5 rkl
ranskankermaa
50 g
(1 dl) juustoraastetta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Huuhtele ja pilko paprika. Kuori ja hienonna valkosipuli ja sipuli. Ruskista liha. Lisää paprika ja sipulit. Jatka ruskistusta muutama minuutti.

1/2 kpl
Paprikaa
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1 kpl
Sipuli
400 g
(1 pkt) jauhelihaa
2

Lisää herneet ja kuumenna. Lisää ranskankerma.

4 - 5 rkl
ranskankermaa
200 g
(1 ps) pakasteherneitä
3

Lusikoi täytettä ohukaisille ja kääri ne rulliksi. Ripottele pinnalle juustoraastetta. Paista noin 10 minuuttia 225-asteisessa uunissa, kunnes juusto saa väriä.

50 g
(1 dl) juustoraastetta

Vinkki: Voit valmistaa letut myös itse. Jätä sokeri pois taikinasta, kun teet suolaisia lettuja.

Miltä maistui?
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 12.8.2013
|
Muokattu: 31.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

168

705

11,8 g

5,3 g

5,9 g

2,1 g

0,9 g

9,3 g

0,2 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli