Täytetyt crepit

Arvostele resepti
12 Kappaletta

30 min

Suolaiset letut saavat täytteekseen jauhelihaa, herneitä ja paprikaa. Oikaise ostamalla ohukaiset valmiina.

Ainekset

MääräAinesosa
12 kplohukaista
400 g(1 pkt) jauhelihaa
1/2 kplpaprikaa
1 kplsipuli
1 kplvalkosipulinkynsi
200 g(1 ps) pakasteherneitä
4 - 5 rklranskankermaa
50 g(1 dl) juustoraastetta

Valmistus (Uuni 225°C)

  1. 1

    Huuhtele ja pilko paprika. Kuori ja hienonna valkosipuli ja sipuli. Ruskista liha. Lisää paprika ja sipulit. Jatka ruskistusta muutama minuutti.

    MääräAinesosa
    1/2 kplpaprikaa
    1 kplvalkosipulinkynsi
    1 kplsipuli
    400 g(1 pkt) jauhelihaa
  2. 2

    Lisää herneet ja kuumenna. Lisää ranskankerma.

    MääräAinesosa
    4 - 5 rklranskankermaa
    200 g(1 ps) pakasteherneitä
  3. 3

    Lusikoi täytettä ohukaisille ja kääri ne rulliksi. Ripottele pinnalle juustoraastetta. Paista noin 10 minuuttia 225-asteisessa uunissa, kunnes juusto saa väriä.

    MääräAinesosa
    50 g(1 dl) juustoraastetta

Vinkki: Voit valmistaa letut myös itse. Jätä sokeri pois taikinasta, kun teet suolaisia lettuja.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Lisää reseptejä aiheesta

Kuvat:
SOK
19.7.2018
|
Päivitetty: 1.10.2025

Samankaltaisia reseptejä