Huuhtele ja pilko paprika. Kuori ja hienonna valkosipuli ja sipuli. Ruskista liha. Lisää paprika ja sipulit. Jatka ruskistusta muutama minuutti.
Lisää herneet ja kuumenna. Lisää ranskankerma.
Lusikoi täytettä ohukaisille ja kääri ne rulliksi. Ripottele pinnalle juustoraastetta. Paista noin 10 minuuttia 225-asteisessa uunissa, kunnes juusto saa väriä.
Vinkki: Voit valmistaa letut myös itse. Jätä sokeri pois taikinasta, kun teet suolaisia lettuja.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
168
705
11,8 g
5,3 g
5,9 g
2,1 g
0,9 g
9,3 g
0,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli