Täytetyt kalkkunakääröt - Yhteishyvä

Täytetyt kalkkunakääröt

???
Annokset
6
Ruokavalio
Täytä kalkkunaleikkeet luumulla ja tuorejuustolla ja tarjoa kermaisen kastikkeen kanssa. Kalkkunakääröjen kanssa maistuu juurespyree.
Jaa Somessa

Ainekset

700 g
Kalkkunan ohutleikkeitä
12 kpl
Kuivattua luumua
100 g
Mustapippurituorejuustoa
1 tl
Suolaa
Voi-öljyseosta

KASTIKE

1 1/2 dl
Kermaa
1 dl
Vettä
1/2 kpl
Kana- tai lihaliemikuutiota
1 - 2 tl
Sinappia
50 g
Mustapippurituorejuustoa

Näin teet

1

Pane luumut pehmenemään lämpimään veteen. Puolita luumut. Levitä kalkkunaleikkeet leikkuulaudalle. Jaa juusto ja luumut leikkeiden alapäähän. Käännä ensin sivut täytteen päälle ja kääri leikkeet sitten rulliksi. Sulje saumakohdat tikuilla. Kuumenna isolla paistinpannulla voi-öljyseos. Paista kääröt parissa erässä kauniin ruskeiksi ja pane uunivuokaan. Kypsennä 175-asteisessa uunissa 10–15 minuuttia. Kaada kerma ja vesi pannulle. Murskaa sekaan liemikuutio, lisää sinappi. Keitä kastiketta kokoon kunnes se sakenee hieman. Lisää juusto, sekoita tasaiseksi. Kaada kastike kalkkunakääröjen päälle tai tarjoa erikseen.

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.11.2015
Muokattu: 5.12.2018
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja10 g60 g
Proteiinia33 g195 g
Rasvaa16 g94 g
Kuituja2 g10 g
Energiaa kj1327 7960
Energiaa kcal317 1903

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 tl Suolaa

  • Voi-öljyseosta

  • 1 dl Vettä

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja10 g60 g
Proteiinia33 g195 g
Rasvaa16 g94 g
Kuituja2 g10 g
Energiaa kj1327 7960
Energiaa kcal317 1903

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 tl Suolaa

  • Voi-öljyseosta

  • 1 dl Vettä

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.