Pane luumut pehmenemään lämpimään veteen. Puolita luumut. Levitä kalkkunaleikkeet leikkuulaudalle. Jaa juusto ja luumut leikkeiden alapäähän. Käännä ensin sivut täytteen päälle ja kääri leikkeet sitten rulliksi. Sulje saumakohdat tikuilla. Kuumenna isolla paistinpannulla voi-öljyseos. Paista kääröt parissa erässä kauniin ruskeiksi ja pane uunivuokaan. Kypsennä 175-asteisessa uunissa 10–15 minuuttia. Kaada kerma ja vesi pannulle. Murskaa sekaan liemikuutio, lisää sinappi. Keitä kastiketta kokoon kunnes se sakenee hieman. Lisää juusto, sekoita tasaiseksi. Kaada kastike kalkkunakääröjen päälle tai tarjoa erikseen.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1327
317
15,7 g
9,0 g
10,0 g
9,7 g
1,7 g
32,5 g
0,9 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl Suolaa,
Voi-öljyseosta,
1 dl Vettä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli