Täytetyt kolmioleivät

Arvostele resepti
6 Annosta

15 min

Ainekset (6 annosta)

MääräAinesosa
12 kplisoa paahtoleipäviipaletta
200 gkatkarapuja
200 gmaustettua tuorejuustoa, esim. katkarapu tai lohi
2 rklhienonnettua tilliä
mustapippuria tai cayennenpippuria
(maitoa)

Valmistus

  1. 1

    Voit paahtaa leipiä hyvin kevyesti, mutta se ei ole välttämätöntä. Pilko sulatetut katkaravut pieneksi silpuksi. Hienonna myös tilli. Notkista tuorejuusto ja sekoita joukkoon katkaravut, tilli sekä hiukan pippuria. Jos seos tuntuu liian tanakalta siveltäväksi leiville, notkista sitä hiukan maidolla. Jaa tahna kuudelle leivälle ja levitä tasaiseksi kerrokseksi. Paina päälle päällystämätön leipäviipale ja jaa leivät kahdeksi kolmioksi. Leivistä voi leikata pois reunat, jos haluaa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
23.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025