Täytetyt kolmioleivät | Pikaruoat ja streetfood | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Täytetyt kolmioleivät

timer-icon15 min
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

12 kpl
Isoa paahtoleipäviipaletta
200 g
Katkarapuja
200 g
Maustettua tuorejuustoa, esim. katkarapu tai lohi
2 rkl
Hienonnettua tilliä
Mustapippuria tai cayennenpippuria
(maitoa)

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Voit paahtaa leipiä hyvin kevyesti, mutta se ei ole välttämätöntä. Pilko sulatetut katkaravut pieneksi silpuksi. Hienonna myös tilli. Notkista tuorejuusto ja sekoita joukkoon katkaravut, tilli sekä hiukan pippuria. Jos seos tuntuu liian tanakalta siveltäväksi leiville, notkista sitä hiukan maidolla. Jaa tahna kuudelle leivälle ja levitä tasaiseksi kerrokseksi. Paina päälle päällystämätön leipäviipale ja jaa leivät kahdeksi kolmioksi. Leivistä voi leikata pois reunat, jos haluaa.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.5.2007
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.