Täytetyt kolmioleivät - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Täytetyt kolmioleivät

???
Annokset
6
Valmistusaika
15 min
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

12 kpl
Isoa paahtoleipäviipaletta
200 g
Katkarapuja
200 g
Maustettua tuorejuustoa, esim. katkarapu tai lohi
2 rkl
Hienonnettua tilliä
Mustapippuria tai cayennenpippuria
(maitoa)

Näin teet

1

Voit paahtaa leipiä hyvin kevyesti, mutta se ei ole välttämätöntä. Pilko sulatetut katkaravut pieneksi silpuksi. Hienonna myös tilli. Notkista tuorejuusto ja sekoita joukkoon katkaravut, tilli sekä hiukan pippuria. Jos seos tuntuu liian tanakalta siveltäväksi leiville, notkista sitä hiukan maidolla. Jaa tahna kuudelle leivälle ja levitä tasaiseksi kerrokseksi. Paina päälle päällystämätön leipäviipale ja jaa leivät kahdeksi kolmioksi. Leivistä voi leikata pois reunat, jos haluaa.

Resepti
Aila Pakarinen
Kuvat
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.5.2007
Muokattu: 15.5.2019