Täytetyt maissilastut

Arvostele resepti
1 Kappaletta

Ainekset

MääräAinesosa
1 kplmaissilastuja

Katkaraputäyte:

1 kplkypsä avokado
1/2 - 1 dlkermaviiliä
100 gkatkarapuja
1/2 kplhapahkoa omenaa
1 tlsitruunamehua
suolaa
cayennenpippuria
1 rklsilputtua tuoretta korianteria

Lihapullatäyte:

pieniä lihapullia
valmista salsaa tölkistä
juustoa (emmentalia)

Valmistus

  1. 1

    Valmista katkaraputäyte. Sulata katkaravut ja valuta ne hyvin. Pilko ne karkeaksi hakkelukseksi. Halkaise avokado, poista kivi ja kuori avokado. Kuori ja raasta omena. Muserra avokadon hedelmäliha karkeaksi soseeksi tai kuutioi pieneksi. Sekoita joukkoon muut ainekset. Mausta. Jaa seos maissilastuille. Valmista lihapullatäyte. Halkaise lihapullat. Aseta maissilastulle puoli teelusikallista salsaa, aseta päälle lihapulla ja pane sen päälle hiukan juustoraastetta. Pane lihapullamaissilastut 225-asteiseen uuniin noin viideksi minuutiksi. Tarjoa heti esimerkiksi boolin kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
23.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025