Täytetyt minipasteijat

Arvostele resepti
40 Kappaletta

15 min

Ainekset

MääräAinesosa
500 glehtitaikinalevyjä

Täyte

200 gmaksapasteijaa tai lohipasteijaa

Valmistus

  1. 1

    Nosta lehtitaikinalevyt sulamaan leivinpaperoidulle pellille. Paina levyistä n. 4 cm halkaisijaltaan olevia kiekkoja muotilla tai esim. kapeasuisella lasilla. Kokoa jäännöspalat yhteen ja kauli niistä levy. Painele loput kiekot. Paista taikinakiekot 225 asteessa noin 8 minuuttia. Ne kohoavat korkeiksi torneiksi. Halkaise kohonneet lehtitaikinakiekot puoliksi. Täytä valitsemallasi täytteellä hieman ennen tarjoilua.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025