Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Täytetyt minipasteijat

timer-icon15 min
Fork and knife
40 Kappaletta

Ainekset

500 g
Lehtitaikinalevyjä

Täyte

200 g
Maksapasteijaa tai lohipasteijaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Nosta lehtitaikinalevyt sulamaan leivinpaperoidulle pellille. Paina levyistä n. 4 cm halkaisijaltaan olevia kiekkoja muotilla tai esim. kapeasuisella lasilla. Kokoa jäännöspalat yhteen ja kauli niistä levy. Painele loput kiekot. Paista taikinakiekot 225 asteessa noin 8 minuuttia. Ne kohoavat korkeiksi torneiksi. Halkaise kohonneet lehtitaikinakiekot puoliksi. Täytä valitsemallasi täytteellä hieman ennen tarjoilua.

Miltä maistui?
Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 27.1.2007
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.