Täytetyt minipasteijat | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Täytetyt minipasteijat

timer-icon15 min
Fork and knife
40 Kappaletta
Fork and knife
40 Kappaletta

Ainekset

500 g
Lehtitaikinalevyjä

täyte

200 g
Maksapasteijaa tai lohipasteijaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Nosta lehtitaikinalevyt sulamaan leivinpaperoidulle pellille. Paina levyistä n. 4 cm halkaisijaltaan olevia kiekkoja muotilla tai esim. kapeasuisella lasilla. Kokoa jäännöspalat yhteen ja kauli niistä levy. Painele loput kiekot. Paista taikinakiekot 225 asteessa noin 8 minuuttia. Ne kohoavat korkeiksi torneiksi. Halkaise kohonneet lehtitaikinakiekot puoliksi. Täytä valitsemallasi täytteellä hieman ennen tarjoilua.

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 27.1.2007
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.