Leikkaa tomaattien yläosasta ”lakki” pois. Koverra siemenet lusikalla. Valuta tomaatteja ylösalaisin talouspaperin päällä. Nosta tomaatit uunivuokaan. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Kuori ja silppua sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuumenna öljy pannussa. Kuullota siinä sipulisilppu. Mausta ja lisää seos riisiin. Täytä tomaatit riisiseoksella.Nosta tomaattien lakki kanneksi päälle ja valuta öljyä tomaateille. Kypsennä tomaatteja 200-asteisen uunin keskitasolla 10–15 minuuttia, koosta riippuen. Tomaatit saavat pehmetä mutta eivät kypsyä hajoaviksi. Tarjoa runsaan salaatin kanssa tai joko lihan tai kalan lisäkkeenä.
Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Kuori ja silppua sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuumenna öljy pannussa. Kuullota siinä sipulisilppu. Mausta ja lisää seos riisiin.
Täytä tomaatit riisiseoksella.Nosta tomaattien lakki kanneksi päälle ja valuta öljyä tomaateille. Kypsennä tomaatteja 200-asteisen uunin keskitasolla 10–15 minuuttia, koosta riippuen. Tomaatit saavat pehmetä mutta eivät kypsyä hajoaviksi. Tarjoa runsaan salaatin kanssa tai joko lihan tai kalan lisäkkeenä.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.