Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Thaityyppinen lihavokki

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

500 g
Porsaan fileetä
1 rkl
Öljyä
2 rkl
Punaista thai-currytahnaa
2 kpl
Valkosipulin kynttä
1 kpl
Kookosmaitoa
450 g
wokvihanneksia
2 kpl
Pala inkivääriä
1 kpl
Limetin mehu
2 rkl
Vähäsuolaista soijakastiketta
1 rkl
Fariinisokeria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Suikaloi liha. Kuumenna currytahna öljyssä. Lisää joukkoon liha ja hienonnettu valkosipuli. Paista, kunnes liha on kypsää. Kaada päälle ravisteltu kookosmaito. Anna kiehahtaa. Lisää pakastevihannekset. Mausta ja anna kiehua muutaman minuutin ajan, kunnes kasvikset ovat kuumia. Tarjoa basmatiriisin kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.1.2008
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.