Thaityyppinen lihavokki | Wokit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Thaityyppinen lihavokki

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

500 g
Porsaan fileetä
1 rkl
Öljyä
2 rkl
Punaista thai-currytahnaa
2 kpl
Valkosipulin kynttä
1 kpl
Kookosmaitoa
450 g
Itämaisia pakastevokkivihanneksia
2 kpl
Pala inkivääriä
1 kpl
Limetin mehu
2 rkl
Vähäsuolaista soijakastiketta
1 rkl
Fariinisokeria
1 rkl
Balsamiviinietikkaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Suikaloi liha. Kuumenna currytahna öljyssä. Lisää joukkoon liha ja hienonnettu valkosipuli. Paista, kunnes liha on kypsää. Kaada päälle ravisteltu kookosmaito. Anna kiehahtaa. Lisää pakastevihannekset. Mausta ja anna kiehua muutaman minuutin ajan, kunnes kasvikset ovat kuumia. Tarjoa basmatiriisin kanssa.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.1.2008
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.